ART MY LIFE - Deel 1

/
15 Comments
Ik denk dat ik al meer dan een half jaar geleden een Draw my life video wilde maken. En nu heb ik dan toch het eerste deel af! Ik wilde niet zo maar een 'Draw my life video' maken. Het moest mijn eigen stijltje hebben. Vandaar dat het een Art my life video is geworden. Enjoy!
You may also like

15 opmerkingen :

 1. Wauw, mooie 'Draw my life!' Prachtig artistiek, een mooi verhaal. Ik ben benieuwd naar deel 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah super leuk!! Echt heerlijk artistiek, zoals ik van je gewend ben. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi gedaan meid! Ik ben benieuwd naar deel 2 (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw zo mooi ! i wanna cry , so many memories .
  echt super mooi gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan zeg!, Mooi ook! Knap hoe je dat zo tekent en schildert!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.