Christmas Tag

/
12 Comments
Wat leuk! Ik ben getagged door Bibian en Manon van LittleWonderWorld.nl. Super leuk! Bedankt meiden ;) Een Christmas Tag laat ik natuurlijk niet voorbij gaan, haha. Oké laten we beginnen met de vragen!
Wat is je favoriete kerstliedje?
Pfff... lastig, lastig. Ik heb er denk ik twee. 'Santa Baby' van Eartha Kitt, omdat het eigenlijk een beetje een stout liedje is, maar ik vind het ook wel schattig. Ook vind ik 'Why couldn't it be Christmas everyday?' van Bianca Ryan erg leuk. Deze is wat vrolijker en wat meer upbeat :). 
Wat is je favoriete kerstfilm?
THE HOLIDAY! No doubt! Ik hou van die film! Het is echt een super leuke film vol met drama en humor. De acteurs spelen leuk en goed en daarbij is het verhaal ook geweldig. Echt een aanrader dus. 
Wat staat er boven aan op jouw kerstverlanglijstje?
Wij vieren altijd Sinterklaas met cadeautjes en met kerst gaan we uit eten met de familie. Een kerstverlanglijstje heb ik dus eigenlijk niet, haha. Toch zou ik nog wel graag een shoprondje bij de Primark of de Victoria's Secret willen doen, haha. 
Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Oeh, met kerst kun je altijd weer lekker uitpakken, gheghe. Ik denk dat ik toch wel ga voor de Red Lip. Daarbij een mooie smokey eye. Of een look met heel veel glittah! Ja, goud of zilver? Maakt me niet uit, hihi.
Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Iets feestelijks! Het liefst iets met glitter, haha. Als ik uit eten ga toch wel iets wat chique is, bijvoorbeeld een jurk. Dit jaar trek ik denk ik een rode jurk aan. 
Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?
Mag het ook allebei? Hihi. Ik houd er van om soms even lekker impulsief te zijn! Als er sneeuw ligt dan wil ik daar best wel even een keer van genieten en wat geks doen, maar daarna wil ik ook weer snel naar binnen om te genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom. 


Hoe ziet jullie ideale kerst eruit?
Als allereerst heerlijk uitslapen, echt even tot rust komen. Daarna gezellig ontbijten met de familie. Kerstbrood met pindakaas, heerlijk, haha. Zodra de buikjes zijn volgegeten kunnen we doorgaan naar de kerstboom waar voor iedereen wat cadeautjes liggen. Dan is het tijd om wat te doen voor een ander! Dat vind ik ook erg belangrijk. Het lijkt me leuk om iemand te verassen met een kerstpakketje. Iemand die het echt nodig heeft. De rest van de dag zou ik lekker spelletjes willen spelen met familie en vrienden. In de avond genieten van een heerlijk diner. Dat zou voor mij echt de ideale kerst zijn.
Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Helaas zijn mijn ouders gescheiden. Het vieren met de hele familie zit er voor mij dus helaas niet in. Op eerste Kerstdag ga ik uit eten met de familie van mijn vaderskant en op tweede Kerstdag ga ik naar mijn opa. Daar vieren we dan kerst met de familie van mijn moederskant. 
Heb je een echte kerstboom of een neppe?
GEEN! Hoe saai is dat!? Ik weet het, ik weet het, haha. Ik woon bij mijn vader en daar versieren we de boel eigenlijk nooit. We vinden het beiden blijkbaar niet nodig, haha. Bij mijn moeder is het wel versierd, maar er staat geen kerstboom, alleen in de tuin, haha. Die is namelijk nogal gegroeid en past niet meer in huis, haha. 
Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Uhmm.. geen kerstballen dus... haha. Daarom bedenk ik er een nieuwe vraag bij want, HALLO!? Waar is de vraag over het eten!? haha.

Wat is je favoriete kerstsnack?
I LOVE LOVE LOVÉ. Kerstkransjes! Van die boterachtige koekjes met amandelstukjes en suiker erop... Ik begin al te watertanden... Daar kan ik wel een heel pak van op! Hmmmm...

Ik Tag de volgende dames: Teske van Teskuh.nl, Vera van VeraCamilla.nl, Gonny van CherryFizz.nl en Josephine van Oohlarouge.nl. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden dames!
Natuurlijk mogen jullie het lijstje ook invullen en bij de reacties achterlaten! Altijd leuk om te lezen. Fijne kerst alvast!


You may also like

12 opmerkingen :

 1. LittleWonderWorld23 december 2013 om 11:34

  Leuk dat je hem hebt ingevuld! En kerstkransjes, JAM!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk dat je hem hebt ingevuld! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke vragen met antwoorden! :) En kerstkransjes.. doe mij maar in chocolade! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke TAG! Ik heb zelf geen idee wat ik met kerst ga dragen, nog steeds niet.... haha! Dus waarschijnlijk ligt morgen heel mijn kamer overhoop en kleren overal, achjaa! Hoort er eigenlijk ook weel een beetje bij :p Oeh en mijn favoriete kerstsnack is een lekkere amandelstaaf met poedersuiker... hhhhmmm, ik begin er al helemaal zin in te krijgen, haha!
  Hele fijne feestdagen!
  xLiefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sas / iliveformydreams.com28 december 2013 om 16:24

  erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt Jasmin ;)! Hopelijk ben je eruit gekomen met je kledingcrisis, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.