GOSH, it's X-CEPTIONAL!

/
6 Comments
NOOOO! BB Cream op... Weer vijfentwintig euro uitgeven en opnieuw bestellen...? Of... toch weer eens wat anders proberen? Ik ging voor de tweede optie. Eerder gebruikte ik altijd de BB Cream van Skin79 Tripple Functions (de oranje versie), maar ik was toe aan iets nieuws. Gelukkig hebben we in beautyland genoeg beauty guru's met tips! Ik kon me nog ergens vaag herinneren dat Vera van VeraCamilla.nl iets had gezegd over een hele lichte foundation van GOSH. Ik ben een echte bleekscheet en ik kan dus wel een lichte foundation gebruiken, haha. Vol goede moed en hoop ging ik naar het Kruidvat en kocht de foundation. 

Naam      GOSH X-CEPTIONAL WEAR
Prijs         €11,99 (7/10)
Inhoud    35 ml (9/10)


Promises Promises
Wat GOSH allemaal beloofd is natuurlijk belangrijk om te weten. GOSH beloofd het volgende:

1. Licht en makkelijk aan te brengen.
2. Natuurlijke dekking die flexibel aanvoelt. Het droogt de huid niet uit maar geeft ook geen plakkerig gevoel.

3. Het product bevat vitamine E
4. Parfum vrij
5. Blijft voor meerdere uren zitten.

Haha, slim om te zeggen dat de foundation meerdere uren blijft zitten, geen beloftes die gebroken worden als de foundation voor maar twee uurtjes goed zit!


The Looks
De verpakking ziet er naar mijn mening prima uit. Zwart met simpele letters. Het ziet er niet uit als een product van zestig euro, maar zo veel kost die daarom ook niet. Wat ik verder wel prettig vind is dat de kleur duidelijk vermeld staat. Een sticker die er niet snel afslijt. Verder is de verpakking echt heel fijn en praktisch. Het is van plastic gemaakt dus het gaat niet stuk in je make-up tas. Daarbij is het product dun en klein waardoor je het makkelijk mee op reis kunt nemen. (9/10)


Hygiëne
Wat ik verder heel erg fijn vind is het tuitje waar de foundation uit komt. Het is hygiënisch en je kunt zelf bepalen hoeveel foundation je wilt gebruiken. Geen onhandige pompjes! (10/10)
Bloemetjes
De geur is gelukkig niet echt aanwezig. Het ruikt een beetje poederig en bloemig, absoluut niet verkeerd! De geur ruik je echter niet op het gezicht en al helemaal niet als deze is ingetrokken. (10/10)

KleurIk heb de lichtste kleur, namelijk 11 Porcelain. En ja, deze is echt super licht, haha. Ik denk dat ie in de zomer zelfs iets te licht is voor mij, maar voor nu is die prima! Zeker aan te raden als je net zo'n bleekscheet bent als ik, haha. Er zijn nog 5 andere kleuren verkrijgbaar, deze kun je vinden op de website van GOSH. De kleuren zijn daar echter niet echt duidelijk. Toch maar even in de testers in de winkel gebruiken dus! (7/10)

Dekking 
Wow! De dekking is goed! Het is niet zo dekkend dat je gelijk een plakaathoofd hebt, nee, het is een natuurlijke maar goede dekking. De foundation geeft naar mijn mening een medium tot volle dekking. Hieronder kun je een foto zien van voor en na de foundation. Ja, ik weet het, ik heb geen prachtige huid en dat mogen jullie ook best weten. Eigenlijk kwam de enorme rode vulkaan op mijn wang wel van pas voor de before and after foto, haha. Wat vinden jullie van de dekking? Medium of volledig? (10/10)


Finish
De foundation is niet helemaal mat, maar ik zie geen reden om mijn gezicht af te poederen. Zelf heb ik een gecombineerde huid en daarom wil ik mijn huidje vaak wat matter hebben. Deze foundation is dus precies goed! Niet te mat, maar ook niet te veel glans. Op de verpakking staat dat de foundation ook light-reflecting is. Er zit geen SPF in, wat vaak voor een wit gezicht zorgt op foto's, maar toch is deze foundation niet echt geschikt voor een fotoshoot. (8/10)

Long Lasting?
Bij mij blijft ie zeker wel 8 uur lang goed zitten. Daarna begint het toch hier en daar wat te 'kraken'. Het gaat ietsjes meer in de lijntjes van het gezicht zitten, maar mijn huid wordt niet vet! En er komen ook geen ophopingen of verschuivingen op mijn gezicht als je snapt wat ik bedoel. De foundation blijft goed verspreid over de huid, maar de rode plekjes en onzuiverheden worden weer wat meer zichtbaar. (8/10)

Verkrijgbaar
GOSH is gewoon te koop bij het Kruidvat. Lekker makkelijk verkrijgbaar dus! (10/10)

Conclusie
Ik ben zeker tevreden met deze foundation, maar zijn de beloftes waar gemaakt...? 1. De foundation is inderdaad makkelijk aan te brengen en is echt zuinig in gebruik! Je hebt echt maar een klein beetje nodig voor je hele gezicht. Zelf gebruik ik graag een kwast om foundation aan te brengen. 2. De dekking is inderdaad naturel. Geen droog of plakkerig gevoel, gelukkig. De foundation droogt mooi op. 5. Ook blijft die inderdaad meerdere uren zitten, haha. GOSH maakt haar beloftes dus waar! Verder is de foundation ook niet heel prijzig aangezien en al helemaal niet als je ziet hoe zuinig je zult zijn met het product. Al met al dus een prima foundation die ik zeker kan aanraden!

8,8


You may also like

6 opmerkingen :

 1. Geen Dank :D! IT'S TRUE!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Charlene Verdegem13 december 2013 om 10:33

  Aww, bedankt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt he! Super gewoon :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, denk ik wel! haha, inderdaad ;)! Zeker aan te raden! Ook al heb jij al een prachtige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Charlene Verdegem13 december 2013 om 10:33

  Wow! Echt goeie dekking! Denk je dat hij ook voor mij goed zou zijn? Aangezien ik (bewezen) nog bleker ben dan jou? Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, die foundation is fijn! Ik heb hem ook, en hij is zelfs licht genoeg voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.