SammyDress.com - Unpacking & Review 2

/
6 Comments
Eergisteren kreeg ik opnieuw een pakketje binnen van SammyDress.com. In een eerder filmpje gaf ik al een review over een shirt. Ik was niet zo te enthousiast. Het shirt was mooi, maar er hingen draadjes los en het shirt was erg klein. Ik liet dit ook aan SammyDress weten en zij vroegen of ze me nog een pakketje mochten sturen. Maar natuurlijk! Ik zocht opnieuw wat uit van de website. Benieuwd naar mijn mening nu...? Kijk dan snel het onderstaande filmpje!Wat denk jij van de kleding?


You may also like

6 opmerkingen :

 1. heb even bij hun jurken gekeken, en met mijn 170 cm en een vollere boezem kan ik niets van hun aan :-) Een jurk met lengte 104 cm komt echt niet tot over mijn knieën zoals op hun plaatjes. Net zoals je zegt: voor asiatische vrouwen bedoeld en niet voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha :P Bedankt :) Ja, dat wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Ik kan haast niet ademen jongens...' Hahaha :')
  Grappig filmpje, maar echt slecht van die website! Vooral gênant dat ze dit sturen om het goed te maken voor de vorige keer.
  Ik ben 1,77, dus dit gaat 'm voor mij ook niet worden vrees ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die eerste outfit met dat leren jasje is echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.