VLOG 1 - Paardendromen, Winactie & Sport - 17 Dec 2013

/
7 Comments
Hier is ie dan, mijn allereerste echte Vlog! Ik vond het erg leuk om te doen en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik zou het echt super leuk vinden als jullie bij de reacties zullen antwoorden op mijn vragen zodat er een gesprekje kan ontstaan :). Jullie zijn geweldig!


Zou je meer Vlogs willen zien?


You may also like

7 opmerkingen :

 1. Aaaaah echt super leuk! Moet je vaker doen dit!


  X Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! vooral de blooper! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, bedankt Janneke. Af en toe voor schut staan is zo erg nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LittleWonderWorld22 december 2013 om 16:31

  Leuk! Vlogs zijn altijd leuk om te zien :) En ik zeg ja op meer vlogs!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.