WINACTIE My iCover ♡ - GESLOTEN -

/
4 Comments
Bij een heropening hoort een feestje en wat hoort er bij een feestje? Juist! Cadeautjes! Daarom zullen er de komende 4 weken leuke winacties online komen! Vandaag zal de eerste winactie starten. Deze is in samenwerking met www.myicover.nl, een website waar je leuke accessoires kunt kopen voor bijvoorbeeld je mobiel of iPad. Lees snel verder om er achter te komen wat je kunt winnen en HOE je kunt winnen!


Wat kun je winnen?
Je kunt €16,00 shoptegoed winnen die je kunt uitgeven op www.myicover.nl! Dit kun je bijvoorbeeld uitgeven aan een nieuwe accessoire voor je telefoon. Heb je nog een mobielhoesje nodig? Kijk dan snel op de website of er iets leuks voor jou bij zit en doe mee! Zelf vond ik dit hoesje voor de iPhone super leuk. Het is een videoband! Hoe geniaal is dat!?

Hoe kun je meedoen?
Wat je moet doen om in aanmerking te komen voor het shoptegoed is het volgende:

1. Je moet de Facebook pagina van My iCover even liken.
2. Je moet geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal.
3. Stuur een e-mail met de titel 'My iCover Winactie' naar femmenistas@live.nl.
Zet in de e-mail dat je wilt meedoen aan de winactie en vergeet natuurlijk niet om je YouTube kanaal te vermelden.

Thats all!


De winactie zal op 11 december 2013 sluiten, je hebt dus een week de tijd om je e-mailtje te versturen. Op 12 december 2013 zal ik de winnaar een e-mail sturen en vragen om zijn of haar gegevens en verlanglijstje. Houd je inbox dus in de gaten als je mee doet! Reageer je niet binnen 24 uur zal ik een andere winnaar uitzoeken. GOOD LUCK!


You may also like

4 opmerkingen :

  1. Ik heb je inzending ontvangen :) Bedankt :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik ga zeker meedoen, ik kan niet genoeg iPhone hoesjes hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OMG!! Ik heb gewonnen, ik kan het nauwelijks geloven!! Ik heb al wat dingetjes uitgekozen, dus nu ga ik je even mailen. Dankje dankje dankje dankjee!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.