WINACTIE Remington Silk Ultimate Styler Review & Demo - GESLOTEN

/
26 Comments
Yes! De derde winactie alweer, dit keer in samenwerking met Remington! Hoe tof!? Ik mag een Silk Ultimate Styler weggeven. Benieuwd naar wat ik van het product vind? Hoe deze tang werkt? Welke stijlen je er allemaal mee kunt maken? Bekijk dan even de onderstaande video.


Wat moet je doen om te kunnen winnen?

1. Like de bovenstaande video door op het duimpje omhoog te klikken.
2. Zorg dat je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal DivaDivineVideos.
4. Stuur als laatst een e-mail naar femmenistas@live.nl met als onderwerp 'Remington Winactie'.
Vermeld hierin dat je de Silk Ultimate Styler wilt winnen! 

Thats all!De winactie is vanaf nu geopend en zal sluiten op 25 december 2013. De winnaar zal ik e-mailen op 28 december 2013. Houd je mailbox dus in de gaten! Als de winnaar niet binnen 2 dagen antwoord zal ik een andere winnaar uitkiezen. SUCCES!


You may also like

26 opmerkingen :

 1. Ik heb meegedaan. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je deelname :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LittleWonderWorld18 december 2013 om 16:51

  Yay! Ik heb ook meegedaan. Supertoffe winactie Trista!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JEEJ, ik heb ook meegedaan! Kan niet wachten tot de uitslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb beide facebooks geliked, en ben al best lang abonee ik heet neziya15 op youtube. En youtube video geliked. En op facebook nd vd. Ik zou dit zo graag willen! En ik ga je nu even mailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je deelname :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super goede duidelijke en leuke review Trista! En nu kan ik ook nog kansmaken om hem te winnen! Super leuk natuurlijk. Ik heb alles gedaan (staat ook in de mail). Hihi ik kan niet wachten tot 28 december!!
  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt Sanne :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie stijltang/krultang. Remington is één van mijn favoriete merken, dus ik kan er eigenlijk niet omheen om de winactie aan mijn neus voorbij te laten gaan. Ik doe dus ook maar al te graag mee. Ik heb alles gedaan wat ik moest doen en succes met het uitkiezen van een winnaar. Trouwens je review en demo is ook erg duidelijk, fijn om naar te kijken en te luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als je haar maar goed zit,en dat kun je gerust aan Remington overlaten zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Whouw, top styler. Ik doe graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, precies Sanne :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vere van Meeteren22 december 2013 om 14:22

  hoi
  leuke winactie, ik doe graag mee en heb alles gedaan,
  ook leuk dat je iedereen zijn comment beantwoord!
  succes iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe mee! Superleuke winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heb de video al inmiddels 4 keer bekeken !
  HAHAHA :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik doe trouwens mee , ik wil hem zo graag winnen maar gun het de andere ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe mee aan de winactie

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.