Live Life & Love it, because it's a LIMITED EDITION.

/
6 Comments
We herkennen het allemaal wel. Je hebt nergens zin in. Of in alles wat je op het moment niet kan krijgen. Een vakantie naar een warm land bijvoorbeeld. Het liefst lag je nu misschien lekker op het strand in het zonnetje, maar heb je stress vanwege school of je werk. Soms kan het leven nogal overweldigend zijn. In deze tijd wordt er veel van ons gevraagd. We zijn altijd druk met van alles en nog wat. Studie, familie, vrienden, werk, sport, verenigingen en ga zo maar door. Haal jij eigenlijk wel alles uit je leven? Zou je bepaalde dingen anders hebben gedaan als je terug kon gaan in de tijd? Zo ja, wat dan? 


Een prachtige en leuke film About Time zette mij aan het denken over dit onderwerp. In de film ga je mee in het leven van Tim, een jongen van 21 jaar die van zijn vader te horen krijgt dat alle mannen in zijn familie terug in de tijd kunnen gaan. Eerst gelooft hij het niet, maar dan probeert hij de magische formule uit en het werkt! Hij komt er achter dat hij gebeurtenissen kan veranderen nadat hij ze al een keer heeft meegemaakt. Maar hoe lang kan dit goed blijven gaan voordat er iets mis gaat...?About Time is een echte aanrader om te kijken!

Oké, we kunnen het verleden niet veranderen. Maar we kunnen wel denken aan hoe we NU willen leven en wat we willen bereiken. Probeer van iedere dag het beste te maken. Te kijken naar de dingen waar je dankbaar voor bent. Wat maakt jou nou echt gelukkig? Weet dit nog niet? Ga dan opzoek naar een nieuwe hobby. Probeer een nieuw gerecht uit. Ga op reis naar een andere stad. Get out of your comfortzone and LIVE, because it's a LIMITED EDITION.


Welke droom ga jij waarmaken dit jaar?


You may also like

6 opmerkingen :

 1. Zeer toepasselijk nu ik al weken midden in m'n examens zit.... en regelmatig tijdens het dromen afdwaal naar witte skipistes, en de zon in m'n gezicht :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LittleWonderWorld13 januari 2014 om 14:58

  Ik wil die film ook HEEEEEL snel gaan zien <3 Rachel is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt echt echt een aanrader! Ik vind Rachel ook ge-wel-dig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, foei :P! Af en toe even relaxen en misschien deze film kijken :D? Hij is echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb de film ook gezien! ik wil hem op dvd hij is zo ontzettend leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.