Make a Statement!

/
7 Comments
Sarah van ultimatefashionlover.nl inspireerde mij om een filmpje te maken over mijn statement kettingen. Persoonlijk houd ik er wel van om een statment te maken, zeker met sierraden, haha. Vroeger droeg ik eigenlijk altijd statement oorbellen, maar nu ben ik meer into the statement kettingen. In het onderstaande filmpje laat ik ze allemaal zien. Enjoy!
 
 

Welke ketting vind jij het mooist?


You may also like

7 opmerkingen :

 1. beautymell.blogspot.nl28 januari 2014 om 16:42

  Ik vind statement kettingen zo mooi, vooral die van de Zara! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die heeft ook hele mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, mooie kettingen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog niet echt een statement ketting, tenzij je mijn 3 chokers meetelt haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.