Opgemaakt - December 2013 - Deel 2

/
4 Comments
Ik had al een video in december gemaakt over de producten die ik had opgemaakt, maar hier is er nog één, haha. Ik had namelijk alweer zo veel producten opgemaakt dat ik er al een nieuwe video over kon maken. Daarbij leek het me een goede start van het nieuwe jaar, haha.
You may also like

4 opmerkingen :

 1. Leuk zo'n video. Je haar kleur is erg mooi. Wat jammer van de Essence 'lipstain'. Leuk dat je de bloopers erbij in hebt gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de ´lipstain´ van Essence wel heel fijn! Hij geeft een net iets frisser kleurtje aan mijn lippen, maar inderdaad, als je een dikke gelijke verdeling wilt is het niet het beste product wat er is! :)
  Maar een hele leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat ie zo ongelijkmatig verdeeld.. Bedankt :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.