WINACTIE & Review Names4Ever - Infinity Armband - GESLOTEN

/
13 Comments


En...YES! Het is weer tijd voor een nieuwe Winactie! Een goed begin van het nieuwe jaar als je het mij vraagt! Dit keer in samenwerking met Names4Ever. Names4Ever is een webshop die gespecialiseerd is in naamsieraden. Hoe tof is dat? Misschien kunnen jullie het nog herinneren dat ik over de naamketting en ring schreef? Ik ben in ieder geval altijd ontzettend positief geweest over Names4Ever en ik ben daarom ook super blij dat ik iemand van jullie mag blij maken met...


Een Infinity Armband met de door jouw gekozen tekst of naam ter waarde van €32,95! Super leuk! De armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk in wit, rood, groen, paars, oker, lila, turquoise, roze, blauw, zwart en zwart met goud. Genoeg keuze dus! 

Zelf mocht ik ook de armband ontvangen om voor jullie uit te testen en ik ben er ontzettend blij mee! Het liefst draag ik 'm in combinatie met de andere armband die ik altijd draag. Hij is gemakkelijk verstelbaar, je hoeft dus niet bang te zijn dat ie niet past. Daarbij is de kwaliteit ook geweldig! Ik heb de armband ongeveer twee weken geleden ontvangen, omgedaan en sindsdien niet meer afgedaan, haha. Ik heb ermee gedoucht, gezwommen. Het touw en het symbool zien er nog precies hetzelfde uit! Ook zijn de letters op het symbool diep genoeg gegraveerd waardoor ze er niet makkelijk afslijten. 


Zelf koos ik niet voor een naam, maar een voor een woord. Ik heb namelijk niet echt een naam die ik op mijn armband wilde. Persoonlijk zal ik nooit een tatoeage zetten vanwege mijn geloof, maar ik vind betekenisvolle tatoeages wel erg mooi. Daarom koos ik voor het woord Remember. Iedere keer als ik naar mijn armbandje kijk probeer ik mezelf aan een aantal dingen te herinneren. Herinner wie je bent, Trista. Herinner wat je hebt. Herinner wat je hebt doorgemaakt en wat je al hebt bereikt. Herinner wat je wilt en wat je doelen zijn. Het geeft mij echt veel kracht en doorzettingsvermogen.

Wat moet je doen om een Infinity armband naar jouw smaak te winnen?

1. Like de Facebook pagina van Names4Ever en de Facebook pagina van Femmenistas.
2. Zorg dat je ook geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal.
3. Stuur als laatst een e-mail naar femmenistas@live.nl met de titel 'Names4Ever Winactie'. Schrijf hierin de kleur van de Infinity armband die jij wilt. Natuurlijk moet ik ook het woord of de naam weten. LET OP! Deze kan maximaal 10 letters zijn!

Thats it!

De winactie begint vandaag 6 januari 2014 en zal eindigen op 13 januari 2014. De uitslag wordt bekend gemaakt op 14 januari 2014. Goh, het is toch wel een beetje raar om 2014 te schrijven, haha. GELUKKIG NIEUW JAAR iedereen :)! Ik wens jullie het allerbeste toe!You may also like

13 opmerkingen :

 1. Ik doe weer mee aan de winactie! Wie heeft eigenlijk die remington winactie gewonnen? Was benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Marieke :)! Te lezen op de FB pagina ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee! Kei leuke winactie!
  Liefs,
  Linda
  www.rocktherebel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ook gelukkig nieuwjaar! Ik kan echt niet geloven dat het alweer 2014 is. Het ging, zoals elk jaar, weer super snel.
  Ik ga ook weer meedoen met de winactie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk doe ik mee met deze super leuke winactie!
  Ik heb alle drie de stapjes gedaan.

  Veel succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk ik doe graag mee! Gelukkig nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Happy New year :D! En succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super :) bedankt voor je deelname :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt :)! Echt he, pff! Niet normaal! Succes meid :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk Trist ! <3
  happy newyear <33

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt Vera :D Jij ook een fijn nieuw jaar toegewenst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Chaya Herrebrugh9 januari 2014 om 14:07

  Ik doe mee. Deze is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeker doen :D! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.