Favorieten Jan. 2014 - Meiklokjes, Warme vesten & Klassiek

/
2 Comments
Iedere keer kunnen we weer zeggen: 'Het is toch haast niet te geloven? Er is weer een maand voorbij!' Tja, het leven lijkt in een sneltrein aan ons voorbij te gaan! Voor mij voelt dat in ieder geval wel zo. Daarom probeer ik zo veel mogelijk van het leven te genieten en soms even stil te staan door aan de noodrem te trekken. Deze maand had ik zo mijn ups and downs, maar er zijn altijd kleine dingen die het leven wat beter maken! Zoals de lekkere douchecrème van Dove, of goede muziek waar je even lekker bij kunt uithuilen. Vanaf nu zal ik iedere maand mijn favorieten met jullie delen, zodat jullie hopelijk net als ik van deze dingen kunnen genieten! Enjoy!

  

Geniet van muziek, film en Tv-seriesFavoriete Klassieke muziek
Comptine d'un autre été - Dit nummer vind ik zo ontzettend mooi!
 

Favoriete Film
About Time - Lees hier mijn artikel over deze film!


Favoriete TV-Serie
The Carrie Diaries - Go back to the 80's!

Laat me ook jouw favorieten weten! Ik ben vooral benieuwd naar Films en Tv-series!


You may also like

2 opmerkingen :

  1. Saskia mywickedweirdlife1 februari 2014 om 13:38

    Super leuk filmpje!! ben nu wel heel erg benieuwd naar die dove douche crème haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt :)! ECHT ECHT ECHT AAN te raden :P!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.