Opgemaakte Producten - Januari 2014

/
3 Comments
Iedere maand verbaas ik mezelf met de hoeveelheid verzorgingsproducten die ik op maak. Deze maand echter niet! Vandaar dat het ook een korte video is geworden, haha. Hopelijk vinden jullie dat niet erg.

 
Ben je ook altijd zo trots op jezelf als je een oogschaduw hebt opgemaakt?


You may also like

3 opmerkingen :

  1. Ik heb voor zover ik weet nog nooit een oogschaduw compleet opgemaakt, dus vind het knap dat het jou gelukt is haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, Ik vind het niet zonde, het product is goed gebruikt :)! Ik heb al maanden een Back up liggen onaangebroken, dit is namelijk echt mijn favoriete pallet ALLER TIJDEN :)! Mn vriendin heeft die vorig jaar voor me meegenomen uit Amerika :)

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.