Opgemaakte producten Feb. & Maart 2014

/
4 Comments
Goeie grutjes, wat gingen die twee maanden snel voorbij. Jullie vragen je misschien af waarom ik zo lang niks van me heb laten horen. Zoals jullie misschien weten studeer ik dit jaar af aan de kunstacademie ArtEZ. Als aller eerst moest ik een scriptie schrijven *die je hier kunt lezen* dit kostte veel tijd, maar ik heb er een 8 voor gekregen! YES! Daarbij moest ik dit jaar een stage lopen, dit heb ik gedaan bij Innit Magazine. Ik heb artikeltjes geschreven voor op de website www.innitmagazine.com, ook heb ik illustraties gemaakt en een artikel geschreven voor in het magazine. Dit was echt super leuk om te doen, maar door dit alles had ik geen tijd voor Femmenistas.com. Ben je benieuwd naar de artikels die ik heb geïllustreerd? Lees dan editie #14.  en editie #13.

Nu mijn stage en scriptie klaar zijn kan ik me volledig op Femmenistas.com richten want... ik mag afstuderen met mijn Femmenistas.com!!! Gister had ik een belangrijke presentatie die 'Groen licht' heet. Als je niet mag afstuderen krijg je rood licht, de kleur oranje staat voor misschien en, groen staat voor... YES, JE MAG AFSTUDEREN! De presentatie ging goed en ik ben blij om te zeggen dat ik mag afstuderen! AL mijn tijd zal dus vanaf nu naar Femmenistas.com gaan, wat echt een heerlijk voelt. Eindelijk doen wat ik echt wil!

Oké, nu over naar het filmpje waar dit artikel eigenlijk echt over gaat, haha. Ik vertel je over de producten die ik de afgelopen maanden heb opgemaakt. Mijn aanraders en afraders van deze maand. Have fun watching!You may also like

4 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.