SHOPLOG - H&M en Bershka - TRY ON

/
0 Comments

Vroeger gingen mijn moeder en ik één keer per jaar shoppen in Amsterdam. Dat was onze traditie, onze vaste prik iedere zomer. Ik kan me nog goed herinneren dat we dan iedere keer naar de Bershka gingen, dat vond ik altijd een super leuke winkel. Sinds kort hebben wij een Bershka in Zwolle! Ik nam laatst voor het eerst een kijkje en ik vind het nog steeds een leuke winkel. Lekker licht en open! Helaas vallen de kleren erg klein uit, volgens mij komt het merk uit Spanje? Klopt dat? De kleding is dus blijkbaar niet gemaakt voor lange Nederlanders zoals ik, hihi. De rokjes en jurken vind ik dan ook vaak te kort en de shirtjes meestal te bloot. De stijl vind ik wel heel erg leuk en daarom kocht ik er toch een leuk blouseje die je op kunt knopen.

Verder heb ik nog wat leuke dingen bij de H&M gekocht. Sommige items vallen best wel buiten mijn comfortzone, maar ik heb gemerkt dat dit vaak mijn favoriete items worden. Ik houd van opvallende en aparte items!


Zou jij de lange, zwarte, doorzichtige blouse dragen?


You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.