Van Henna naar Ombre met L'Oréal Préférence Wild Ombrés Review & Demo

/
2 Comments
Met lang haar kun je naar mijn mening niet veel veranderen. Nu heb ik graag lang haar en verander ik graag mijn uiterlijk. Dit is dus een probleem. Meestal verf ik mijn haar of knip ik er een flink stuk vanaf. Dit keer deed ik het allebei! Ik ging naar de kapper en ik verfde mijn haar met Henna en met de L'Oréal Préférence Wild Ombrés in N1. Het resultaat is naar mijn idee minder drastisch dan verwacht, maar ik ben er toch wel tevreden mee. Benieuwd hoe het is gegaan? Bekijk dan snel de video!
Dit is hoe mijn haar er eerst uit zag. Ik vind het mooi, maar ik was toe aan iets nieuws. Ik verfde mijn haar al een tijdje met henna en ook 2 dagen van te voren had ik dit gedaan. Opeens kreeg ik het in mijn hoofd om mijn haar ombre te verven, ook al is dit misschien allang uit, het kon me niets schelen, ik MOEST en ZOU het doen. Dus ik deed het!


Vind jij dat de Ombre haarstijl nog steeds kan?


You may also like

2 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.