02 juli - 05 juli 2014 Femmenista's SUMMER Expositie

/
0 Comments
Goeie grutjes, allememaggies. Wait, what?! Over anderhalve maand ben ik afgestudeerd!? Ik val bijna van mijn stoel. Wat gaat de tijd snel! De meesten van jullie weten ondertussen wel dat ik aan de Kunstacademie ArtEZ in Zwolle studeer. Ik studeer Illustration Design en ik zit nu dus in het vierde jaar. In 6 weken moet mijn eindexamenexpositie af zijn. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit ongelooflijk veel stress en spanning met zich meebrengt. Gelukkig ben ik ook super-duper-mega-enthousiast! Waarom? Mijn eindexpositie wordt namelijk een GROOT Femmenista's feest! En jullie zijn allemaal uitgenodigd!

Femmenista's SUMMER Expositie 

Dat klinkt best goed, toch? Maar wat houdt het in? Op woensdag 2 juli 2014 is de GRAND opening, daarna is de expositie iedere dag geopend tot en met zaterdag 5 juli 2014. De tijden zullen later bekend worden gemaakt, maar voor nu kun je alvast de data in je agenda zetten!

Op deze dagen kun je genieten van prachtige illustraties, artikelen, een grote winactie en... de eerste echte Femmenista's Magazine!!! Dit magazine zal in teken staan van de ZOMER! Wat er verder allemaal te beleven valt? Hoe het er uit gaat zien? Eerlijk gezegd weet ik dat nog niet precies, maar vanaf nu zal ik jullie up to date houden op Femmenistas.com. Zo kunnen we met elkaar uitkijken naar de expositie. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten!

 KLIK HIER en laat weten dat je komt! Het is geheel gratis om te komen, dus kom samen met je moeder, zus, vriend of vriendinnen!
You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.