Modest Outfits - 4x Modest Maxi Rokken

/
10 Comments
Maxi rokken, ik ben er weg van! Ze zitten lekker, ze staan mooi en ze zijn ook nog eens modest! YES, helemaal mijn ding! Maxi rokken kun je ook nog eens op een heleboel verschillende manieren combineren. Houd je van een stoere look? Het kan! Ga je liever voor speels? Of juist voor chique? Het kan! In de onderstaande video laat ik zien hoe ik mijn maxi rokken combineer. Hopelijk kan ik jullie op deze manier inspireren en ideeën geven voor je eigen outfits.


Welke outfit vinden jullie het leukst? 
Draag jij wel eens maxi rokken? Zo ja, hoe combineer jij ze het liefst?


You may also like

10 opmerkingen :

 1. Loussanna Koenen Mulder7 mei 2014 om 12:30

  De 2de en de derde vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anne van der stelt7 mei 2014 om 13:14

  Wauw ik vind je derde outfit echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de laatste look echt mooi! Zou zelf niet snel laarsjes bij kiezen maar staat echt top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt Mabel :) Begrijp ik wel hoor ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nathalie Navarro7 mei 2014 om 20:54

  Derde is helemaal super!!!! Love love love the skirt!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. THank you Nathalie :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LOVE de laatste twee :D maar die floral top in de 2e outfit is ook zo pretteh :3

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.