Vlog #2. Femmenista's Magazine, Referaten & Shoppen

/
2 Comments
Zoals jullie in de vorige post konden lezen ben ik druk, druk, druk met het afstuderen. Om jullie mee te nemen in dit proces leek het me leuk om iedere week te gaan vloggen! Hieronder kun je de eerste vlog bekijken van 26 mei 2014.


Ik ben ook druk, druk, druk, bezig geweest met het maken van visitekaartjes. Ik ben er zo blij mee! Ik wilde ze eerst gaan printen, maar ik ben blij dat ik dit niet heb gedaan. Het was super leuk om te doen én ik was goedkoper uit, win win! Dit is het resultaat!

Visitekaartjes voor mijn Scriptie - InterARTikel.


Visitekaartjes voor Femmenistas.com - ZO BLIJ!

Vraag van vandaag: Zijn jullie ook altijd zo nerveus voor presentaties?


You may also like

2 opmerkingen :

  1. Bedankt Femke :)! Ik vind het altijd leuk om te zien dat jij reageert op alle blogs ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.