Expositie & Wat nu?

/
0 Comments

Phoe, de tijd vliegt echt voorbij! Het is alweer langer dan een week geleden dat mijn expositie is afgelopen. Nu ben ik afgestudeerd en moet ik aan de bak. Al meerdere malen heb ik de volgende vraag gekregen van de mensen om mij heen: 'Wat nu? Wat ga je nu doen?' Ze krijgen allemaal hetzelfde antwoord te horen: 'Ik begin mijn eigen bedrijfje!' Yes, jullie horen het goed! Femmenistas.com gaat mijn bedrijfje worden! Jullie zullen dus zeker meer van mij gaan zien, horen en lezen, haha. Binnenkort is de eerste editie van het Femmenistas Magazine online verkrijgbaar! Houd de website dus goed in de gaten als jij een exemplaar wilt bemachtigen.

Verder wil ik alle lieve meiden bedanken die naar mijn expositie zijn gekomen. Ook wil ik de meiden bedanken die graag wilden komen, maar dit niet konden vanwege afstand, geld of andere redenen. Jullie steun betekend heel veel voor mij! Ik heb voor jullie een kort filmpje gemaakt over mijn expositie, zo krijgen jullie misschien toch nog een beetje het gevoel dat jullie er zijn geweest ;). Enjoy!

You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.