MEGA TRY ON SHOPLOG - H&M, Bershka, Hema & Action

/
4 Comments
Yep, it is a serious problem. De afgelopen maanden heb ik geen tijd gehad om een shoplog op te nemen, maar ik heb wel redelijk wat dingetjes gekocht hier en daar. Dit uit zich nu in een enorme shoplog! Als ik dan alles bij elkaar zie, schrik ik toch wel een beetje, gheghe... De komende maanden maar even goed op de centjes letten en sparen voor mijn vakantie in Rome. Hopelijk genieten jullie van deze shoplog en laat me weten wat jouw favoriete items zijn die ik heb gekocht!You may also like

4 opmerkingen :

 1. Het is inderdaad niet weinig :-) Maar ach, je af en toe is laten gaan mag wel eh, je hebt leuke dingen bij elkaar geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ik dus ook, haha :) Bedankt voor je reactie ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige wattenstaafjes houder. Oeh ja vans zijn zo fijn, ik heb ze zelf ook met veel plezier gedragen. Wat een geweldige badpak, wauw.. Ik ben normaal niet zo van de badpakken, maar wat jij hebt gekocht is echt mooi. Ik vind het spijkerjasje ook onwijs leuk, leuke kleur ook. Erg leuk dat je ook 'aan' shots hebt gemaakt. Je hebt echt leuke aankopen gedaan ,lekker geshopt dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die wattenhouders zijn handig en nog leuk ook, hihi. Oh echt hea! Die Vans lopen heeeerlijk! Bedankt :) Bedankt voor je lange lieve reactie!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.