ART my Life - Deel 2

/
2 Comments
Het is haast niet te geloven, maar het eerste deel van de ART my Life serie is alweer bijna een jaar geleden online gekomen. Het was dus zeker wel tijd voor een tweede deel, vinden jullie ook niet? Heb je het eerste deel nog niet gezien? Bekijk die dan eerst hier. Wel zo handig ;).


Bedankt voor het kijken :) En natuurlijk... To be continued!


You may also like

2 opmerkingen :

  1. Mooi filmpje! Mooi om je 'levensverhaal' te horen! Knap dat je op 8-jarige leeftijd ervoor kunt kiezen om gedoopt te worden! Ook heftig van je broer en zus.... Knap dat je zo open bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt :)! Ik probeer altijd open te zijn :) Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben en daar mag ik trots op zijn. Met alles wat er bij komt kijken, het hoort erbij. Ik ben er dankbaar voor :)

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.