Catrice Ultimate Lash MULTIMIZER Volume Mascara

/
4 Comments

Ik schreef al over de nieuwe foundation van Catrice, maar ik kocht ook een mascara uit het nieuwe asortiment. Namelijk de Ultimate Lash MULTIMIZER volume Mascara in waterproof! Weer een hele mond vol. Benieuwd naar wat deze mascara voor jouw wimpers kan betekenen? Lees dan snel verder!

Verpakking
Persoonlijk vind ik de verpakking niet heel erg bijzonder. We kennen de zwart met blauwe verpakking voor waterproof mascara nu wel. Niet echt spannend dus… (6/10)

Aanbrengen
De mascara is makkelijk aan te brengen. Het borsteltje heeft geen haartjes, maar een soort tandjes van plastic of rubber. Dit vind ik zelf altijd de fijnste mascaraborsteltjes omdat hierdoor je wimpers goed separeren. Je komt makkelijk bij ieder haartje. Er blijft wel wat overtollig mascara aan het uiteinde van het borsteltje zitten als je ‘m uit de flacon haalt, dit vind ik persoonlijk niet heel storend, dit is namelijk meestal het geval. Toch weet ik dat andere dames dit soms wel vervelend vinden, dus wilde ik het wel even vermelden. (10/10)

Substantie & Ingrediƫnten
De substantie vind ik ietsjes aan de droge kant, maar dit is vaak het geval bij waterproof mascara’s. De mascara klontert niet en is tot twee laagjes mooi op te bouwen. Daarna krijg je als snel het ‘spinnenpoot effect’ en krijg je wat klontjes aan de topjes van je wimpers. (9/10)

ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP /HEXADECENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POTASSIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BISABOLOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, FARNESOL, CI 77499 (IRON OXIDES)Resultaat
WOW! Mijn wimpers zijn echt ontzettend lang en vol. Ik krul mijn wimpers altijd van te voren met een wimperkrullen voor het beste effect en ik moet zeggen dat deze mascara de krul er echt perfect in houd! Deze mascara geeft mij wel het ‘nepwimper gevoel’. Ook de wimpers mooi zwart, i love it! (9/10)

Houdbaarheid
Omdat de mascara wat aan de droge kant is was ik bang voor korreltjes op mijn wangen. Sommige van de wat drogere mascara’s doen dit namelijk, dan heb je aan het einde van de dag allemaal zwarte stipjes op je wangen, niet echt aantrekkelijk. Gelukkig doet deze mascara dat niet. Ook de krul blijft er de hele dag goed in zitten. Mijn wimpers zijn niet steenhard, maar lekker flexibel, zelf vind ik dat wel prettig.  De mascara is ook zeker waterproof. Je krijgt ‘m zeker niet verwijderd met een gewone make-up remover. Je hebt er echt een nodig op olie basis, anders krijg je het product niet goed van je wimpers af. Zelf verwijder ik ’t product met kokosvet, wat ik niet echt prettig vind, maar goed, het blijft natuurlijk een waterproof mascara. (9/10)


Kleur: Zwart, Waterproof (8/10)
Inhoud: 12ml (9/10)
Houdbaarheid: 6 Maanden (10/10)
Prijs: €4,89  (8/10)
Te koop: Kruidvat (10/10)

Al met al vind ik de mascara erg goed. Mijn wimpers zien er prachtig uit. Volume, krul en lengte, wie wilt dat nou niet? De mascara heeft ook een goede prijs en is makkelijk te verkrijgen. Voor mij zijn er slechts twee minpunten. De verpakking, maar dit weegt natuurlijk niet heel zwaar, en het verwijderen van de mascara. Het laatste punt zorgt er wel voor dat ik de mascara minder snel zal pakken. Het product is zeker niet aan te raden als je ’s avonds je make-up snel wilt verwijderen, maar wel als je van lengte, krul en volume houdt.


Cijfer: 8,8You may also like

4 opmerkingen :

  1. Mooi effect, inderdaad wel jammer dat je hem zo moeilijk kan verwijderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik heb daar zelf altijd zo'n hekel aan...

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.