Modest Outfit - Fist Date Inspiration

/
2 Comments
Persoonlijk vind ik daten erg belangrijk. Je leert niet alleen anderen beter kennen, ook jezelf! De vragen: 'Wat zoek ik in een partner?' en 'Wat voor partner wil ik zijn?' zijn vragen waar je steeds beter een antwoord op kunt geven.

Daarnaast is daten natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk! Er komt altijd een gezonde spanning bij kijken. Kriebels en vlinders in je buik! Ik moet bekennen dat ik altijd wel een beetje zenuwachtig ben voor een date. Voor stiltes ben ik niet zo bang. Ik heb altijd wel wat om over te kletsen en een goede stilte vind ik ook wel prettig op z'n tijd. Mijn probleem is dat ik altijd een goede indruk wil maken. Je wilt je beste beentje voor zetten, maar tegelijkertijd ook gewoon lekker jezelf zijn. Daarom ga ik altijd voor een outfit waar ik me comfortabel in voel. Een joggingpak is natuurlijk niet echt geschikt en hakken kunnen weer ongemakkelijk zijn als je onverwachts een stukje gaat wandelen. Gelukkig is er een middenweg! In de onderstaande video laat ik een outfit zien die ik onlangs op een eerste date droeg. Comfortabel, een tikkeltje speels, maar zeker presentabel.Hopelijk vonden jullie het een leuke video en hebben jullie wat inspiratie opgedaan voor je eigen date ;). Heb jij wel eens een date? Ook altijd last van zenuwen? Laat het achter de bij de reacties :)!


You may also like

2 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.