ON ITS WAY - YesFor.com

/
0 Comments

Regelmatig krijg ik een e-mailtje van bedrijven die graag een samenwerking aan willen gaan. Hoewel het natuurlijk leuk is om gratis producten te krijgen, reageer ik niet altijd met een volmondige: Ja. De producten moeten natuurlijk wel relevant zijn om in de spotlights te worden gezet.

Zo ontving ik ook een mailtje van de webshop www.yesfor.com, een leuke webshop die gevestigd zit in Azië. Voor mij is het vaak lastig om te shoppen bij een Aziatische webshop vanwege de kledingmaten. Ik heb namelijk een heel ander postuur dan Aziaten waardoor kleding vaak te klein valt. Toch zag ik zo veel leuke dingen in de webshop dat ik het toch niet kon laten om wat uit te zoeken. Even mijn maten opgenomen, goed in de tabellen gekeken en nu maar hopen dat ik de items pas!
Vest - €14,03 Trui €14,17 Blouse - €10,19 Sjaal - €6,41

Verder vind ik het prettig dat je gewoon met PayPal kunt betalen en dat het met DHL wordt geleverd. Daarbij zijn er geen verzendkosten! Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. De prijzen op zich zijn ook al laag. Het enige nadeel is wellicht dat het lang kan duren voordat het pakketje bij jou thuis is. Natuurlijk komt het uit Verweggistan, 7 tot 15 werkdagen is dan misschien nog wel redelijk, maar niet echt handig als je snel iets moet hebben.

Ik ben ontzettend benieuwd of ik de items pas. Natuurlijk komt er een unboxing en review video zodra het pakketje binnen is. Bestel jij wel eens wat bij een Aziatische webshop? Zo ja, welke? En wat zijn jouw ervaringen daarmee?
- Deze post is gesponsord -


You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.