Silent Saturday ASL #1. The Alphabet

/
6 Comments


You may also like

6 opmerkingen :

 1. Is inderdaad hetzelfde in het Nederlands! Ik heb een dove zus en mijn moeder geeft gebarencursus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof! Hoe communiceer jij dan met je zus :)? Kan je ook gebarentaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger kon ik het wel, maar mijn zus is toen ik geboren werd op begeleid wonen gegaan en ging 2 jaar later studeren in Amsterdam, dus ben nauwelijks met haar opgegroeid, zag haar alleen in de weekenden en daarna steeds minder.. Daardoor ben ik het verleerd, maar gelukkig begrijpt ze me vaak wel als ik langzaam en duidelijk spreek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, oke, bijzonder! Hoor je niet vaak. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.