Vlog Friday - Vlog #17. WORK, WORK, WORK!

/
2 Comments


You may also like

2 opmerkingen :

 1. Hé Trista, Misschien een beetje een persoonlijke vraag. Maar ik dacht ik vraag het toch, je bent altijd vrij open. Dan kun je zelf wel besluiten als je hem niet wil beantwoorden...
  Ik had het 'vermoeden' al wel vaker, maar in deze vlog zei je het eigenlijk letterlijk. Dat je ouders zijn gescheiden. Klopt dat? Bij jullie als mormonen zijn jullie altijd heel sterk in geen seks voor het huwelijk wat ik om me heen hoor. Wat ik echt heel knap vind! Maar hoe denken jullie dan over scheiden? Aangezien je ouders gescheiden zijn? Hoe vind jij dat? En hoe vinden ze dat in de kerk? En dan vooral ook wanneer mensen na hun scheiding een nieuwe relatie krijgen (weet niet of dit bij je ouders van toepassing is). Als je het te persoonlijk vind, moet je het ook gewoon laten weten hoor.
  Hele leuke vlog weer én Heeeeeeel veel plezier in Rome!
  Liefs, Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hay Mariëlle :) Je mag altijd alles vragen hoor! Ik ben erg open en vind het echt niet erg om vragen te beantwoorden. Mijn ouders zijn inderdaad gescheiden toen ik 5 was. Ze hebben allebei hetzelfde geloof en hebben nu ook al jaren geen ruzie meer of iets dergelijks. Scheiden wordt bij ons niet als iets lichts gezien omdat je een belangrijk verbond sluit met je partner en met God. Het is niet zo dat als je gaat scheiden je de kerk wordt uitgegooid ofzo. Je hebt dan juist steun nodig van de mensen om je heen en de mensen in de kerk bieden dat ook. Mijn moeder is opnieuw hertrouwd, mijn vader niet. Hopelijk heb je vraag zo goed mogelijk beantwoord.
  Als je meer vragen hebt hoor ik dat graag :)!
  Bedankt!
  Liefs, Trista

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.