Dierentuin - Rome Vlog #2.

/
2 Comments

Het is weer Vlog Friday! En dat betekend tijd voor een nieuwe Rome Vlog. Dit keer een vlog vanuit de dierentuin. Het was leuk om wat dieren te zien, maar ik moet erbij zeggen dat het best karig was daar... Zeker niet zo goed verzorgd als in Nederland. Het voelde ook best raar om de dieren te bekijken als een soort attractie terwijl ze eigenlijk in de jungle of in de woestijn horen. Ik had het eigenlijk eerder nooit zo bekeken, maar ik denk dat ik voorlopig niet meer naar een dierentuin ga. het voelt voor mij heel dubbel en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Wat vinden jullie van dierentuinen? Moet het kunnen of moet het verboden worden?

Love, Trista


You may also like

2 opmerkingen :

  1. Ohh ik vind stokstaartjes zo leuk hahahah! Ik vind dierentuinen wel leuk maar dit zag er inderdaad een beetje karig uit

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.