Make-up Look - Blue Autumn Free Fall - Genuine Beauty

/
8 Comments

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een make-up look online heb gezet. Vaak raag ik neutrale make-up, waarvan ik denk dat het niet zo bijzonder is om te laten zien. Deze keer ging ik voor een wat opvallendere look en maakte gebruik van het Smoked pallet van Urban Decay. Een geweldig pallet met oogschaduws die ontzettend veel pigment bevatten. Hopelijk geeft het jullie wat inspiratie voor deze herfst!


Ik heb Kinky onder de wenkbrauw aangebracht. Daarna bracht ik Evidence aan op het bewegende deel van mijn ooglid. Met een Barlust, links onderin, zette ik de arcadeboog aan om deze vervolgens weer lichtjes te vervagen met de kleur Freestyle. Mijn binnenste ooghoek zette ik aan met Mushroom, een zilver bruine kleur die een oplichtend effect geeft. Als laatst voegde ik Backdoor toe aan mijn onderste ooglid voor wat meer definitie.

Op mijn waterlijn heb ik het bijgevoegde zwarte oogpotlood gebruikt in de kleur Pervision. Op mijn lippen draag ik mijn favoriete lipstick van Kiko in de kleur 918.


Ik ben benieuwd wat jullie van deze make-up look vinden. Zou jij het dragen? Of vind je het toch een tikkeltje te opvallend? Daarbij wil ik jullie vragen of jullie misschien een review van deze mascara zouden willen zien? Het is een budget mascara eerste klas! Ik kijk uit naar jullie reacties.

xoxo, Trista


You may also like

8 opmerkingen :

  1. Mooi, ga ik ook uitproberen. Heb dit pallet al zeker een jaar onaangeraakt in de kast liggen omdat ik slecht weet wat ik ermee moet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer! Als je het wilt kan ik er wel meer looks mee maken ;)! Er zat ook een boekje bij met ideeën :) Misschien heb je die nog?

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.