Review & Swatches - W7 In The Buff Palette

/
4 Comments
Sommige producten worden enorm gehyped in BeautyBlogLand, het oogschaduw pallet, W7 In The Buff is hier een voorbeeld van. Het zou een budget variant van het Urban Decay 2 Naked Pallet zijn... Als nieuwsgierig aagje ging ik zelf ook even bij de OP=OP winkel om het pallet te bekijken. De kleuren zagen er leuk uit, maar hoe zou de kwaliteit zijn...? Let's put it to the test!

Verpakking
De oogschaduw zit in een soort blikje, een aparte keuze voor een make-up pallet, wat naar mijn idee de juiste keuze is. De oogschaduw is goed beschermd en haar jasje van blik ziet er ook nog eens mooi uit. De binnenkant had naar mijn mening wel iets chiquer gemogen, de zwarte kleur is prima, maar het schuimbord (of wat voor materiaal het ook is) ziet er wat goedkoop uit, then again, het is een goedkoop pallet, haha.  Ook hadden de namen van mij in het doosje mogen staan, of het moest wat netter op de achterkant worden vermeld. Nu is daar een stikker opgeplakt met de kleuren, dat doet het pallet zeker in schoonheid af.  Daarbij zit er een, naar mijn idee, nutteloos kwastje met sponsaplicator bij. Ik gaf het nog de voordeel van de twijfel, maar ik vond de sponsaplicator en kwastje niet fijn werken, jammer. (7/10)


Kleuren
De oogschaduwkleuren vind ik echt prachtig. Het zijn allemaal mooie aardetinten, perfect voor een dagelijkse make-up look, maar ook voor prachtige smokey eyes. Er zitten vooral warme maar ook een paar koele tinten in. Ook is er een afwisseling van matte (3), shimmer (5) en sheen (4) kleuren. Dikke prima dus! (10/10)Substantie
De substantie verschilt per oogschaduw maar over het algemeen vind ik ze nogal poederig. De substantie had naar mijn idee iets beter gekund, maar er valt wel mee te werken. Hier en daar wat fall out, gewoon even je kwast aftikken. (6/10)

Pigmentatie
De pigmentatie verschilt ook weer per oogschaduw. De ene is net wat sterker van kleur dan de ander. Ik heb net een oogschaduw pallet van Urban Decay gekocht en die pigmentatie is echt ongelooflijk goed. Ik denk dat dit ook wel het geval zal zijn bij het Naked 2 pallet van Urban Decay. Ook blend je de kleuren snel weg omdat de pigmentatie niet zo sterk is. Gelukkig zijn de kleuren wel goed opbouwbaar. (7/10)

Ingrediënten
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimenthicone, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide. May contain: CI 77019 (Mica) / CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850:1 (D&C Re 7 Ca. Lake), CI 77499 (Iron Oxide Black), CI 77491 (Iron Oxie Red), CI 77492 (Iron Oxide Yellow), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 75470 (Carmine), CI 77266 (D&C Black 2).

Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder, OnyxKleuren die ik heb gebruikt zijn Buff, Sand, Chocolate, Topaz

Conclusie
Over het algemeen vind ik het een prima pallet. De kleuren variëren mooi waardoor je veel verschillende looks kunt maken, variërend van een look au naturel tot een smokey eye. De pigmentatie had beter gekund en de substantie ook, maar voor de prijs die je betaald is het een prima pallet.


Inhoud: 12 kleuren (totaal 15,6g) (10/10)
Houdbaarheid: 18 maanden (7/10)
Verkrijgbaar: OP=OP / DA (7/10)
Prijs: €7,95 (9/10)


Cijfer: 7,9


You may also like

4 opmerkingen :

  1. Hoi Trista,
    Ten eerste leuk artikel! Maar je maakt wel een paar keer een spellingfout. Het gaat om "De substantie verschild" wat met een d is geschreven. (later nog een soortgelijke fout) Echter is verschillen in deze zin de persoonsvorm en moet dit werkwoord dus met een t! Ik doe vaak de spellingscontrole voor schoolopdrachten dus vandaar dat ik dit snel zie!

    Verder moet je dit zien als feedback en niet als afbranden ofzo want dat is niet helemaal mijn bedoeling!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joyce ik vind het juist goed dat je me verbeterd! Heel erg bedankt :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.