Shoplog Rome - Kiko, Sephora, Stradivarius & meer!

/
2 Comments
Shoppen. Het zou verboden moeten worden. Voor mij wel in ieder geval. Je merkt dat je teveel kleding hebt als je niet genoeg kledinghangers meer bezit om alles op te hangen. Ja, ik spreek over mezelf, maar vast ook wel over een paar van jullie, haha. Toch is dat ene moment heerlijk, vinden jullie ook niet? Dat moment dat je alle kaartjes van die geweldige top afknipt, het hangertje erin steekt en het item in je op kleur geselecteerde kast hangt. HEERLIJK! Het liefst draag ik mijn nieuwe items ook meteen. Dat heb ik ook zeker bij deze items gedaan die ik in Rome heb gekocht. Ben je benieuwd naar mijn aanwinsten? Bekijk dan snel de onderstaande shoplog en wordt meteen geïnspireerd voor je eigen garderobe!

Wat vind jij de leukste items?

xoxo, Trista


You may also like

2 opmerkingen :

  1. I LOVE Stradivarius. Heb me deze zomervakantie gek geshopt in istanbul waar het barst vd Stradivarius vestigingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Me too! Ik vind gewoon alles leuk, haha

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.