Vlog Friday - Rome Vlog #1. Het Colloseum

/
6 Comments
Ik ben alweer langer dan een week thuis van een heerlijke vakantie in Rome. Daar heb ik samen met twee vriendinnen genoten kunst, historie en ijs, heel veel ijs *lees: Iedere dag*. Gek genoeg voelt het alweer bijna een maand geleden. Mijn bruine teint, voor zo ver je dat bruin kunt noemen, begint al te vervellen en de drukke taken van het dagelijks leven is allang weer begonnen. Ik ben jullie natuurlijk niet vergeten in Rome, daarom heb ik daar gevlogd. Deze maand zal iedere Vlog Friday een Rome Vlog zijn! Kan ik zelf ook nog even nagenieten, haha.


Ben jij al eens in Rome geweest?

Love, Trista


You may also like

6 opmerkingen :

 1. Waar heeft je vriendin die leuke haarband vandaan? I like it:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van marktplaats.nl :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me super gaaf om een keer naar Rome te gaan! Ik vond geschiedenis altijd een erg leuk vak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je kunstgeschiedenis hebt gehad is het al helemaaaaal geweldig :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ik gehad als examenvak! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ook, haha. Ik zeg GAAN! want het is zo leuk om al die kunstwerken te herkennen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.