25 Foodvragen TAG

/
2 CommentsToen ik deze geweldige TAG op VeraCamilla.nl las wilde ik 'm gelijk overnemen want als iemand er wel van eten houd, ben ik het. Om de twee uur geeft mijn maagje aan dat ie gevoed moet worden en daar geef ik maar al te graag aan toe. Ik vind het heerlijk om nieuwe receptjes uit te proberen en om roerend met mijn pollepel mee te zingen met de keiharde muziek die aanstaat. HEERLIJK! 

WAT IS JE FAVORIETE ONTBIJT?

Oeh... lastig. Ik houd ervan om stevig te ontbijten. Het liefst een lekker gebakken eitje of een stevige bord havermout pap. Iets waar ik genoeg energie van krijg voor de dag.

HOE DRINK JE JE KOFFIE?

Ha, das een mooie! Ik drink helemaal geen koffie. Dit doe ik niet vanwege mijn geloof. Ik vertelde dit al eerder in een artikeltje, dus als je wilt weten waarom: Lees dan dit artikel. Ik noem vers geperste jus eigenlijk altijd 'mijn koffie'. Ik vind het heerlijk bij mijn ontbijt, lekker zuur, zoet én zeker niet onbelangrijk, gezond!WAT ZIT ER OP JE LIEVELINGSBROODJE?

Hmmm... Ik denk dat ik dan tonijnsalade moet zeggen. Als ik ergens ga lunchen ga ik daar meestal voor. Ook kan ik zeker genieten van een broodje gezond zonder vlees. Jummy!

SOEP OF SALADE?

Oeh, lastig... Ik ben namelijk gek op beiden, haha. Het ligt denk ik aan het weer. In de zomer en de lente zou ik gaan voor een lekkere frisse salade, maar in deze koude maanden ga ik toch liever voor een soepje met een broodje kaas.

Wat is je favoriete kookboek?

Deze kokkin werkt niet met een kookboek, haha. Wel met smulweb.nl. Ook vind ik het super leuk om receptjes van Jamie Oliver uit te proberen. Hij heeft een eigen YouTube kanaal waar hij leuke filmpjes op plaatst. Zeker aan te raden! Laats maakte ik samen met een vriend deze heerlijke Chicken Tikka Masala.

NOOIT MEER ZOET OF NOOIT MEER HARTIG?

Pff... Jeetje. Daar vraag je nogal wat... Ik denk nooit meer zoet. Of toch nooit meer hartig...? ARGH! Ik weet het niet, I love both!

WELKE KEUKEN (LAND) IS JE FAVORIET?

Ik ben echt GEK op Italiaans eten, ik eet op z'n minst één keer per week pizza en of pasta, haha. Maar... Ik vind Thais eten ook heerlijk.WAT IS JE FAVO FOODFILM?

No Reservations. Dat is echt zo'n leuke feel good movie, maar zeker ook met een moraal. Een erg mooie film als je het mij vraagt. Bord spaghetti erbij, stokbrood met kruidenboter in de oven en heerlijk genieten.

WAT IS JE MEEST ULTIEME GUILTY PLEASURE?

Ik denk... stokbrood met kruidenboter. Ik vind dat zooo heerlijk. En daar dan een lekkere pasta met kip en pesto bij alstublieft... Kwijl, kwijl.WIE IS JE GROOTSTE INSPIRATIEBRON?

Lekker origineel, maar echt m'n moeder. Ze maakt lekkere prutjes, zoals ik dat altijd noem, haha. Een Pakistaans prutje met rijst. Haar rotti (of nouja, de saus dan) is ook altijd geweldig. En dan heb ik het nog niet over haar gehaktballen gehad, de beste!

THUIS KOKEN OF UIT ETEN GAAN?

Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan, maar het is ook wel lekker als er voor je gekookt wordt. Thuis kun je lekker schranzen en hoef je niet op je manieren te letten. In een restaurant voelt het weer lekker chique en fancy. Ik vind beiden prima.

HIGH END OF LOW PROFILE?

Ik ben niet heel kieskeurig qua eten, ik lust best veel. Daarom vind ik drie doperwten met een sausje niet heel interessant. Geef mij maar een lekker bord vol met eten, lekker low profile.


WAT IS JE LIEVELINGS RESTAURANT?

La Toscana in Zwolle, een Italiaans restaurant waar ze echt heerlijke pasta's serveren. Ook vind ik Moshi Moshi in Rotterdam een heerlijk Japans restaurant, zeker een aanrader als je van sushi houdt. Restaurant Polderpoort A20 is ook een fijn restaurant waar ik vaak met mijn familie sushi ga eten.

BOODSCHAPPEN DOE IK BIJ…

Vrijwel altijd bij de Albert Heijn of de Lidl. 

HET LEKKERSTE DAT IK OOIT GEGETEN HEB IS…

Pfoee.. Das een lastige. Ik denk... de pizza die ik in Washington DC at. Ik weet helaas niet meer waar dat precies was, maar dat was echt de meest grote en lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten. Ah... Memories.WAT IS JE FAVO COCKTAIL?

Ik heb volgens mij nog nooit een cocktail gehad, haha. Ik drink geen alcohol omdat het niet goed is voor mijn lichaam. Ik weet dat je alcoholvrije cocktails hebt, maar ik vind cocktails nogal prijzig, doe mij dan maar een lekker hapje of een heerlijke smoothie!

KOFFIE MET GEORGE (CLOONEY) OF HESTON (BLUMENTHAL)?

Geen koffie, haha. Doe mij maar een verse jus met Liam Hemsworth.

WAT MAG NIET ONTBREKEN IN JOUW KEUKEN?

Olijfolie, zout en peper.MIJN FAVO SNACK IS…

Oreo's, zure matjes en appeltaart vind ik erg lekker. Maar dan heb je natuurlijk ook nog chips en donuts... hmmm...

WAT ZIT ER OP JOUW PIZZA?

Oh, van alles, het liefst lekker veel groenten en misschien salami. 

WAT LUST JE ECHT NIET?

Ik houd niet erg van vlees, als ben ik het de laatste tijd meer gaan waarderen. Eigenlijk lust ik niets waar nog een hard stukje aan kan zitten, dus vlees waarbij je dan ineens op kraakbeen kauwt... íeeel!MIJN FAVORIETE FOODBLOG IS…

Wat erg, haha, misschien ben ik toch niet zo'n grote voedselliefhebber als ik dacht. Ik volg namelijk geen Foodblogs, hihi.

HET GEKSTE DAT IK OOIT GEGETEN HEB IS..

Hmm... Lastig, ik denk een boterham met pindakaas en komkommer, het is erg lekker trouwens!

WAT STAAT ER OP JE FOOD BUCKET LIST?

Dit is voor sommigen misschien doodnormaal, maar voor mij zeker een stapje uit mijn comfortzone... Ik zou wel eens een insect willen eten. Bijvoorbeeld mieren of een krekel ofzo. Niet omdat het me zo lekker lijkt, maar meer voor de ervaring.

IK KAN NIET LEVEN ZONDER…

Spaghetti, Rotti kip, Pizza, oreo-ijs... uhm... mag ik nog even doorgaan?


Een super leuke TAG als je het mij vraagt, daarom tag ik Gonny van CherryFizz.nl en iedereen die deze tag ook wilt overnemen natuurlijk! Nu ga ik maar eens even in de keukenkast kijken of er nog wat lekkers in ligt...

Liefs, Trista


You may also like

2 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.