All About Autumn Tag

/
2 Comments

WAT IS JE FAVORIETE HERFSTDRANKJE?

Eerlijk gezegd veranderd dat niet echt door het jaar heen. Een lekkere verse jus d'orange maakt mij echt blij :)! In de winter begin ik aan de warme choco & kruidenthee.

LAAT JE LEUKSTE MUTS/WANTEN ZIEN

DOH! Nu ik er zo over na denk... Ik heb  nieuwe handschoenen nodig...! Mijn vorige wanten gingen stuk, nu heb ik alleen nog leren handschoenen die ik van mijn oma heb gekregen... Dus telt een hoed ook als muts? haha. Dan is het deze van de H&M die ik vorig jaar in de sale voor €7,00 kocht.


WELKE MUZIEK LUISTER JE IN DE HERFST?

Het liefst luister ik verschillende soorten muziek. Op het moment luister ik veel naar het album van Christina Perri Head or Heart. Oh, en het album van Ed Sheeran X. Daar kan ik echt geen genoeg van krijgen, vooral het nummer Thinking Out Loud, daar kan ik echt heerlijk bij weg zwijmelen...


WELK PARFUM GA JE HET MEESTE DRAGEN DEZE HERFST?

Ik denk mijn all time favorite, haha. Victoria's Sectret Bomshell draag ik het hele jaar door, echt mijn signature scent! Op de website van Victoria's Secret kun je trouwens een test doen om achter jouw signature scent te komen. Bij mij kwam er het geurtje Fearless uit. Volgende keer maar eens ruiken als ik op schiphol ben, haha.

WAT IS JE LEKKERSTE HERFST GEURKAARS?

Vanille is altijd mijn favoriet, haha. Het is een lekkere warme zachte geur, maar het is niet te veel aanwezig. Sinds kort hebben wij US Candles in Zwolle. Een winkel die allerlei geurkaarsen verkoopt... Ik durf niet naar binnen te stappen uit de angst dat ik alles wil kopen, maar ik ben wel heel erg benieuwd!WAT IS JE FAVORIETE MAKE-UPLOOK VOOR DE HERFST?

RED! Do I need to say more? Echt, rood en donkergroen vind ik het mooist. Groene lippen en een rode smokey eye.... Nee, grapje, andersom, haha. Groene ogen en donkerrode lippen, prachtig! Smokey eyes opzich vind ik trouwens echt geweldig voor de herfst.

GO TO HERFST MOISTURIZER?

Die veranderd ook niet door de seizoenen heen, haha. Wat ben ik saai zeg! Ik gebruik meestal Nivea Soft of een bodylotion van Dove.

WAT IS JE FAVORIETE HERFST SNACK?

Pfoei... lastig. Ik denk oreo's, appeltaart, Milka chocola met caramel en om toch ook nog maar wat gezonds te noemen: mandarijnen.HOE GA JE VERKLEED MET HALLOWEEN?

Iets heeeeel... maar dan ook heel origineels...  Ik had een Halloween feest van mijn kerk en ging als bosnimf, haha. Ik vind zelf dat ik wel wat elfachtigs heb en besloot het dus om simpel te houden. Ik maakte een krans en een masker van nepbloemen en blaadjes. Daarbij maakte ik ook nog een halloween tutorial over hoe je jezelf in Poison Ivy kunt veranderen.En dat was het weer voor deze herfstige tag! Ik zou het leuk vinden als jullie de tag ook doen zodat ik jullie wat beter kan leren kennen. Als je 'm hebt gedaan laat dan een linkje van je blog achter bij de reacties :)! Oh, en heb je geen blog? Je mag de vragen ook gewoon beantwoorden in een reactie, zou ik super leuk vinden!

Warm Hugs, Trista


You may also like

2 opmerkingen :

  1. Wat een leuke tag! Ik kwam hem toevallig net ook tegen, vind hem erg leuk je hebt hem ook leuk ingevuld. De herfst vind ik ook wel weer wat gezelligs hebben. Ik ga de tag binnenkort ook invullen en online zetten op mijn blog (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker invullen :)! En mij het laten weten natuurlijk :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.