Antibiotica & Stemmingswisselingen - Vlog Friday

/
6 Comments

You may also like

6 opmerkingen :

 1. screw mood swings >.< had er zelf erg veel last van toen ik nog aan de pil zat, ben nu sinds juni dit jaar gestopt en merk echt een wereld van verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zelf niet aan de pil, maar volgens mij heeft het inderdaad veel met je hormonen te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan mij helemaal herkennen in de moodswings en productiviteit.... Vaak als ik zeg dat ik niet genoeg gedaan heb, vindt mijn vriend juist dat ik ontzettend veel gedaan heb. Ik vind het leuk dat je ook de mindere kanten laat zien (nou niet leuk dat je je zo voelt, maar je snapt mij wel denk ik XD)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, we zijn denk ik soms te hard voor onszelf, denk je niet? Ik begrijp je heel goed :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klopt! Soms probeer ik dan wat gas terug te nemen (tegen een burn out aan gezeten), maar daardoor voel ik mij dan nutteloos en een tijd verspiller :P Maar goed, ik ga elke dag een stapje vooruit en op een dag zal ik er beter mee om kunnen gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, goed op jezelf letten meid. :)! T is niet erg om af en toe wat minder te doen omdat je er daarna juist weer tegenaan kunt!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.