Clarisonic Mia 2 - ON IT'S WAY!

/
1 Comments

Ik kan het haast niet geloven, maar ik heb 'm echt besteld: De Clarasonic Mia 2. Zoals jullie in mijn video's en op mijn foto's wel kunnen zien heb ik een probleemhuid. Ik ben 22 en heb nog steeds last van acne. Ondergrondse puisten, puistjes, mee-eters en wijde poriën zijn bij mij allemaal bekend. Het is één van mijn grootste onzekerheden en heb al allerlei middeltjes en smeerseltjes uitgeprobeerd. Zo heb ik ook pillen geslikt en andere homeopathische producten gebruikt. Sommige dingen lijken wel een beetje te werken..., maar ik had het gevoel dat er nog wat miste en dat mijn huid van buitenaf niet goed genoeg schoon werd.

Ik besloot dus om een gezichtsreinigingsborstel te kopen. Dit is een roterende borstel die je huid 6 keer dieper en beter reinigt dan je handen of een wattenschijfje. Gister hakte ik de knoop door en bestelde de Clarisonic Mia 2 in het wit, hier op Ebay. Waarom op ebay? De Clarisonic kost in de winkel €150,00 euro. Ja, dat lees je goed, €150,00 euro. Aangezien ik nu niet meer een arme student ben, maar een arme werkloze, besloot ik om op Ebay te kijken. Ik vond het product voor €57,45! Das nogal een verschil, haha. Ik ben wel altijd voorzichtig met het bestellen via Ebay, je weet maar nooit of je echt krijgt wat je besteld. De verkoper zag er goed uit (100% positieve feedback), dus ik besloot de gok te wagen.

Ik kan niet wachten tot ik deze tool kan gebruiken. Natuurlijk komt er een uitgebreide review over zodra ik 'm een maand of twee heb getest. Nu vraag ik me af of jullie ervaring hebben met de Clarisonic Mia 2? Op YouTube heb ik al veel reviews gezien van mensen die erg enthousiast waren. Ik ben benieuwd...

xoxo, Trista
You may also like

1 opmerking :

  1. Ik ook! Nee, dat lijkt me inderdaad niet echt geschikt dan!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.