16 opmerkingen :

 1. Meid wat een goede video. Heel erg knap dat je hier zo open over bent, respect! Hopelijk voel je je snel weer wat beter, sterkte <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nathalie Navarro6 november 2014 om 16:58

  Wauw, net alsof je mijn gedachten hebt gepakt en het tien keer beter hebt verwoordt! Succes ermee chickie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh meid.. Dikke knuffel <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh Khue... Bedankt voor je prachtige bericht! Dit geeft mij echt hoop en moed om door te gaan <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ben je toch een mooi mens <3


  het is inderdaad goed om je gevoelens te uiten, anders krop je ze op tot je een keer ontploft >.< zelf merk ik dat het met vlagen komt. echt zwaar depressed zou ik het voor mezelf niet noemen omdat ik er elke keer zelf weer uit kan krabbelen en terug naar de positieve dingen grijp, maar merk wel dat het iets is waar ik een aantal keer per jaar goed mee te maken heb. het hangt altijd samen met bepaalde ingrijpende dingen zoals het verliezen van een baan of plotseling overlijden van iemand. of wanneer iets vanuit het verleden opgerakeld word en je er weer midden in zit.. long story short: wees niet bang om hulp te zoeken en vragen, al is het simpelweg via een mailtje of een telefoontje naar iemand die je kunt vertrouwen <3 sometimes you need a shoulder to cry on :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt Femke <3 Dit bericht heeft me echt goed gedaan! Ja, dat heb ik nu dus ook, ik voel me vandaag alweer stukken beter, maar de afgelopen weken zijn zwaar geweest voor mij. <3 Bedankt voor het delen van jouw verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer goed dat je erover praat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi zo!!! ben blij te horen! never give up, ook voor andere lotgenoten bedoeld:p!!!Sterkte allen!!! dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel herkenbaar, en voor mij specifiek de combinatie van perfectionisme en zelfkritiek, waardoor je volledig tot stilstand kan komen, doordat alles wat je doet niet goed genoeg voelt. Het besef van een onvoorwaardelijke liefde, die er voor iedereen is, heeft mij geholpen om beetje bij beetje het perfectionisme van mezelf af te halen. Nu streef ik iedere dag te zien als een nieuwe kans, in plaats van een nieuwe veroordeling of mislukking. Ik mag fouten maken, zodat ik ook mag leren. Voor dit inzicht ben ik dankbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor je reactie Koen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel herkenbaar... Ik werd vanaf mijn 11/12e depressief doordat ik al vanaf de basisschool heel erg gepest werd en dit zette zich jarenlang voort. Uiteindelijk is er bij mij een dysthyme stoornis geconstateerd wat betekent dat mijn depressie soort van chronisch is geworden en het met vlagen weer terug komt. Ik kan maanden stabiel zijn en dan vervolgens weer gigantisch inzakken. Op dit moment gaat het redelijk met me, ik ben helaas wel blijven zitten in mijn 2e studiejaar, maar doordat ik de stof al ken heb ik wel het gevoel dat ik alles wat beter kan doorlopen. In mijn oude klas werd ik gepest, maar mijn huidige klas is gelukkig wat fijner én serieuzer. Helaas vrees ik voor de winter, want dan ben ik extra gevoelig voor depressie en dat zit in de familie...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hmm herkenbaar zeg. Jeetje.... Ik denk dat het iets is waar we zo goed mogelijk mee moeten leren leven. Het ergens accepteren... sterkte <3

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.