Katniss Everdeen The Hunger Games Haar & Make-up

/
6 Comments

Afgelopen woensdag ben ik samen met een vriendin naar The Hunger Games: The Mockingjay Part 1 geweest. Ik vond het zo'n toffe film dat ik besloot om de look van Katniss Everdeen voor jullie na te maken. Ik lijk natuurlijk niet echt op Jennifer Lawrence, dus ik moest wat trucjes toepassen om mezelf zo goed mogelijk te transformeren, haha. Je kunt de look natuurlijk altijd aan je eigen smaak aanpassen. Het is zeker een look die ik vaker zal dragen omdat ik de laatste tijd wat minder make-up draag (zoals te lezen was in het artikel van gister).Oh, en mag ik ook nog even toevoegen hoe vet ik haar pakkie vind? Ik houd wel van de stoere all black look, haha. Ik kan echt niet wachten tot de laatste film uitkomt en ik wil ook echt de boeken gaan lezen.
Voor de mensen die de film nog niet hebben gezien (schaam je!) heb ik hieronder nog even de trailer gezet. Ik kan het aanraden om lekker naar de bioscoop te gaan en om van te voren natuurlijk nog even deel een en deel twee te kijken, haha. 
Heb je de film al wel gezien? Dan ben ik ontzettend benieuwd naar jouw mening! Wat vond jij van de film? Heb je net als ik op het puntje van je stoel gezeten? Let me know!
Love, Trista


You may also like

6 opmerkingen :

 1. Jessica / sneeuwkipje22 november 2014 om 16:25

  Gaaf gedaan!! De film ga ik zeker nog zien, liefst nog in de bioscoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt :) Echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit vind ik wel echt super gaaf gedaan! Ik heb de film vrijdag gezien, ik vond hem echt super! Ik heb de boeken al een hele tijd terug gelezen, dus het was wel iets minder spannend daardoor, maar nog steeds vind ik de films tot nu toe erg goed gemaakt!
  Ik vind zo'n visgraatvlecht altijd nog lastig om te maken, sowieso vallen mijn armen eraf, maar naar mijn idee is het ook echt 10 keer zoveel werk als een normale vlecht!
  Ik vind trouwens dat je best een beetje op Katniss lijkt op die eerste foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt :) ahh... ik wil de boeken echt graag lezen, haha :) De truc is om niet te kleine plukjes te pakken ;) Awh bedankt :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.