Make-upless Monday #1.

/
4 Comments

BOE! Oké niet schrikken van mijn blote billen gezicht, haha. Vandaag is de eerste Make-upless Monday, maar wat houdt dit precies in? Make-upless monday staat voor make-uploze maandag. Ik zal eens in de zo veel tijd een foto van mijn huid zonder make-up plaatsen. Waarom? Let me explain.

Mijn huid is één van mijn grootste onzekerheden. Ik ben helaas niet gezegend met een prachtig effen babyhuidje. Ik ben last van rode vlekken, grote poriën, mee-eters, puistjes en als laatste mijn minst favoriete vorm van acne, 'ondergrondsen' (pukkels die onder de huid liggen en heel erg pijn doen). Mijn vader heeft ook erg last van acne gehad, het zit dus een beetje in familie. Mijn moeder heeft echter een prachtige huid. Helaas heb ik niet haar genen overgenomen...


Ik heb al veel crèmepjes en smeerseltjes geprobeerd. Ook wel pillen en andere dingen, maar ik ben er nog steeds niet van de acne af. Ik ben nog steeds zoekende naar wat er voor mij gaat werken. Iedere huid is anders, voor de één werkt een bepaald product wel en voor de ander juist weer niet. Sinds kort heb ik de Clarisonic in mijn bezit. Lees hier mijn vorige artikeltje daarover. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het product, maar laten we niet te vroeg juichen. Op deze foto's heb ik de Clarisonic nog maar een keer gebruikt. Het leek me wel handig om een soort proces, voor jullie en mijzelf, bij te houden. Zodat er goede voor en na foto's zijn en jullie kunnen zien of het product werkt. Hopelijk heb ik over een paar weken een prachtig huidje en kan ik anderen helpen bij hun zoektocht naar de huidverzorgingsroutine die ook voor hen werkt. Wie weet...

Love, Trista
You may also like

4 opmerkingen :

 1. i feel your pain girl! die ondergrondse face demons zijn het ergste :( ik ga morgenochtend zelf naar het ziekenhuis naar een dermatoloog, kijken wat hij er aan kan doen om het te fixen! let's hope for the best!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha face demons xD so true! Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Larrisa van kittehscupcakes heeft laatst een artikel geplaatst op beautylab over een behandeling die voor haar heel goed werkte tegen acne. De voor en na foto's waren heel indrukwekkend, misschien is dat ook iets voor jou?


  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, bedankt voor de tip! ik ga meteen kijken :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.