New Glasses, New Hair & New Layout - ALL NEW!

/
6 Comments

Herken je dat gevoel? Het gevoel wat je hebt als je het labeltje uit een kledingstuk knipt om deze vervolgens op te hangen in je garderobe? Of wat dacht je van het gebruiken van een nieuw make-up pallet? Dat nieuwe jurkje dat je gelijk wilt aantrekken, maar die je eigenlijk speciaal had gekocht voor dat ene feestje. Het gevoel 'nieuw' vind ik heerlijk. Soms heb ik gewoon zin in iets nieuws, in verandering om die sleur te doorbreken waar ik in zit. Als ik iets aan mijn uiterlijk verander, veranderd er ook iets bij mijn innerlijk. Zo vind ik het heerlijk om mijn kamer op te ruimen en netjes te houden. Dan krijg ik ook rust in mijn koppie!


Nu zijn er een aantal dingen nieuw in mijn leven die ik graag met jullie wil delen. Als allereerst... heb ik een nieuwe bril! Na op z'n minst 4 jaar dezelfde bril te hebben, was het tijd voor iets nieuws. Mijn stiefvader had een nieuwe bril nodig en bij de Specsavers kreeg je een tweede bril gratis. Dat was voor mij dus mooi meegenomen! Ik koos het montuur dat Samantha (€79,00) heet en ik ben er ontzettend blij mee. De bril is donker, maar staat niet te hard in mijn gezicht. De vorm van het montuur werkt bijna als een ooglift, super! 

Ten tweede... heb ik mijn haartjes geverfd. Nu is er niet zo'n enorm drastisch verschil, maar ik ben er wel blij mee. Voor de herfst en winter wilde ik net even iets meer pit. Mijn vorige kleur was vrij donker waardoor ik wist dat het moeilijk zou worden om er iets meer leven in te brengen. Ik koos voor de kleur 'koper goudblond' (€5,90) van het eigen huismerk van de Etos. Met twee pakjes had ik net niet genoeg voor mijn hele haar, maar gelukkig zie je daar niets van. Funny fact: Ik heb sinds jaren weer eens mijn eigen haar geverfd en dat beviel eigenlijk prima, haha. Het kammetje die in het pakket zat maakte het aanbrengen van de emulsie heel gemakkelijk. Een super uitvinding! Mijn uitgroei is trouwens iets roder aangezien dat mijn eigen haarkleur is. Oh well, I don't really mind.


En dan als laatste... EEN NIEUWE LAYOUT! YEAY! Voor sommige zal dit vast geen verassing zijn, haha. Ik had twee lay-outs gemaakt en ik vroeg jullie op Facebook om te stemmen voor de lay-out die jullie graag op Femmenistas.com wilden zien. De meeste stemmen gingen naar lay-out één. En dit is 'm dus geworden!

Ik ben erg blij met mijn nieuwigheidjes. Het gevoel 'nieuw' geeft mij weer frisse en nieuwe moed. Ik wil iedereen graag bedanken voor het bekijken van mijn filmpjes en het lezen van mijn artikeltjes. Jullie zijn geweldig! Heb jij onlangs nog iets 'nieuwigs' meegemaakt? Ik ben benieuwd of jullie dit gevoel herkennen, haha.

Dikke knuffel, Trista


You may also like

6 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.