CATRICE VIENNART Powder Blush CO1 Floral OrnARTment - Reviews & Swatches

/
2 Comments

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe roze/peachy blush en ik vond 'm bij de Limited Editon Catrice! Ik ben echt een sucker for packaging... dus toen ik het printje op deze blush zag... was ik al verloren en stond ik gelijk bij de kassa, haha.


Verpakking
Ik bedoel, hallo, kijk nou! De doorzichtige verpakking oogt heel chique, vooral met de typografie die mooi naar voren. En kijk nou eens naar dat leuke printje op de blush, prachtig gewoon! Ook leuk dat de twee kleuren zo verdeeld zijn, heel apart. In gebruik heb ik ook niks te klagen over de verpakking. De blush opent en sluit heel fijn en is niet te groot. (10/10)

Pigmentatie
Wat ik erg leuk vind is dat je de blush op drie manieren kunt gebruiken. Je kunt je poederkwast over de hele blush heen halen of de kleuren apart gebruiken, handig! De donkere kleur is wat meer rood en e lichte kleur is meer roze, samen krijg je een peachy kleurtje. De pigmentatie is ook goed, je moet dus oppassen dat je niet een enorme streep aan blush op je wangen krijgt en wordt omgetoverd tot een clown. Gelukkig kun je de blush ook heel licht gebruiken, dat vind ik persoonlijk mooier. De blush is trouwens mat. Hieronder zie je aan de linkerkant de donkerste kleur en aan de rechterkant de lichtste. (9/10)
Substantie
De substantie is prima, absoluut niet te poederig. En... het patroontje verdwijnt niet als je de blush gebruikt. Natuurlijk zal dit wel slijten op een gegeven moment, maar het is niet zo dat het patroontje weg is nadat je 'm 2 of 3 keer hebt gebruik. De twee kleuren lopen ook niet ineens in elkaar over na gebruik, gelukkig maar! (10/10)

Staying Power
De staying Power vind ik niet slecht, na 8 uur vervaagt ie wel, maar dat heb ik met de meeste blushes. Dit komt vooral door mijn huid die wat vettig is op de appeltjes van mn wangen. (7/10)Conclusie
Ik ben tevreden over de blush van Catrice. De verpakking vind ik geweldig, de substantie en pigmentatie trouwens ook. Je kunt de blush fel aanbrengen zoals je op de eerste foto ziet, maar deze blush is veelzijdig! Zelf vind 'm het mooist om wat natuurlijker aan te brengen zoals je kunt zien op de laatste twee foto's. De kleur had van mij wel iets minder 'rood' gemogen, maar dit is vooral vanwege mijn lichte huid. Daarbij is de blush wel Limited Edition, dat betekend dat ie tijdelijk verkrijgbaar is. Hopelijk is ie er nog want het is zeker een aanrader!

Inhoud: 6g / 0.21 oz. (10/10)
Houdbaarheid: 18 Maanden (8/10)
Verkrijgbaar: Kruidvat & Trekpleister (10/10)
Prijs: €3,99 (9/10)

Cijfer: 9,1You may also like

2 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.