DETOXING MY LIFE

/
4 Comments


Aankomende week ga ik bij mijn opa in Den Haag logeren. Daar ga ik leuke dingen doen, mediteren, lezen en hopelijk aan het nieuwe Femmenista's Magazine werken. I really need a break. Ik moet gewoon even weg uit de sleur waar ik nu in zit thuis. Er zullen geen artikelen of filmpjes online komen omdat ik niet vooruit heb kunnen werken deze week.

Jullie weten ondertussen wel dat ik niet de meest stabiele blogger ben en eerder voelde ik me daar altijd ontzettend schuldig over. Ik heb echter gemerkt dat dit averechts werkt. Dat schuldgevoel moet nu afgelopen zijn anders gaat het plezier van bloggen ook weg. Ik doe wat ik kan.

Deze week trek ik dus letterlijk even de stekker eruit. Mijn opa heeft namelijk niet het meest geweldige internet, haha. Hopelijk vinden jullie het niet al te erg, bedankt voor jullie begrip.

Een heeeeeele fijne week toegewenst :) I love you.

Liefs, Trista


You may also like

4 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.