Glitter on my Cotton Candy - Reviews & Swatches

/
2 Comments

Dit jaar heb ik eigenlijk weinig glitter nagellak gedragen, maar ik moet toegeven dat nu de feestdagen er weer aan komen ik wel weer zin heb in een glittertje. Dit keer ging ik voor een mooie nude kleur met een soort toffe confetti glitter Essence er overheen. 


Ik heb eerst twee laagjes van 03 Cotton Candy aangebracht van de Nude Glam Collectie van Essence. Daarna ging er een laagje van de Nail Art Special Effect Topper in 15 Glitter on me overheen. Het heeft wel iets winter-achtigs, vinden jullie ook niet? Een soort confetti in de sneeuw effect. I love it!Hebben jullie ook al zo veel zin in de feestdagen? Leuk jurkje, glittertje erbij? Ik kan niet wachten! Zelf heb ik al leuke feestjes en diners gepland. YEAY!

Liefs, Trista


You may also like

2 opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.