Make-upless Monday #4. Still Alive!

/
2 Comments

Yes! I'm still alive! Ik leef nog. Deze week ging ontzettend snel voorbij. Het heeft me echt goed gedaan om even rust te nemen en leuke dingen te doen maar natuurlijk ben ik jullie niet vergeten! Ik heb veel gefilmd, geschreven en gemonteerd. Ik ben nog steeds in Den Haag en zal hier nog tot vrijdag blijven. Deze week zal ik weer mijn best doen om artikeltjes en filmpjes te plaatsen. En hierbij is dan de eerste van deze week. Het is weer tijd voor een Make-upless Monday!

Vorige week maandag ben ik naar de stad geweest in Den Haag. Daar ging ik naar de Douglas en de Ici Paris om advies te vragen over mijn huid en producten. Het 'grappige' is dat eigenlijk iedere verkoopster wat anders zei, net als in Zwolle. Gelukkig kreeg ik proefmonsters mee en merkte ik al snel welke producten er voor mij wel of niet werken. Zoals jullie in mijn laatste vlog konden zien had ik vanuit Zwolle ook al wat testers meegekregen. Ik testte eerst de Chanel Hydramax créme en het serum. De ene verkoopster had gezegd dat ik die niet moest hebben (Douglas) en de andere juist wel (Ici Paris). Ik merkte dat mijn huid wel gevoed werd, maar de puistjes vermenigvuldigden zich! Aiii! Daar ben ik dus snel mee gestopt. Waarschijnlijk zijn de producten van Chanel dus inderdaad niet olievrij zoals mij werd verteld bij de  Douglas.


Toen ben ik overgegaan op de Clarins Hydra Matt-Lotion. Ik zag gelijk dat mijn huid er beter uit zag! Wow... De droogte rondom mijn ogen ging weg, mijn huid voelde zacht en gevoed aan, maar was wel mat. Ook de roodheden rondom mijn onzuiverheden werden minder. Ik gebruik deze crème nu 's ochtends en 's avonds heel trouw en ik zie dat mijn huid er beter op wordt! Hopelijk blijft dat zo. 


Zoals je ziet is mijn voorhoofd gewoon weer bijna egaal, net zoals mijn T-Zone en de huid onder mijn ogen. YEAY! Ik gebruik de Clarisonic ook nog steeds trouw. 's Ochtends gebruik ik 'm 30/40 seconden. In de avond gebruik ik 'm 60/80 seconden, nadat ik mijn make-up heb verwijderd. Ik gebruik hierbij de Refreshing Gel Cleanser die bij de Clarisonic kwam. Die bevalt me ook prima. De geur doet me denken aan shampoo van Panténe, heerlijk! Ik merk dat mijn voorhoofd glad is. Heerlijk. Geen last meer van gekke rare bultjes. 


Wat wel is teruggekomen zijn de mee-eters op mijn neus... Erg vreemd. Ze komen niet meer helemaal naar boven, maar ik zie wel dat mijn poriën verstopt zijn. Eerder gebruikte ik daar iedere week een neusstrip voor, die haalt de meeste mee-eters weg. Toen ik de Clarisonic ging gebruiken was dit niet meer nodig, m'n neus zag er goed uit. Grappig om dat zo te zeggen, haha. Nu vraag ik me af of ik de neusstrips weer moet gaan gebruiken? Ik houd jullie op de hoogte!
You may also like

2 opmerkingen :

  1. Hoi Trista! Heb je wel eens op de site van Jetske Ultee gekeken? Zij is onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie en de KONINGING op het gebied huidverzorging. Al die chanel dingen en dergelijken, zitten vol met parfum en kleurstoffen die een geirriteerde huid alleen maar erger maken. Ik raad je echt aan om op de blog van Jetske te kijken. Zij heeft ook een pagina met product advies, waarin zij producten uit de winkels onder de loep heeft genomen en goed keurt voor gebruik :) Hopelijk heb je er iets aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oiii! Goeie :) Heb er wel eens van gehoord! Ik ga zeker naar kijken, bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.