Make-upless Monday #5. Tips!

/
0 Comments

Er is alweer meer een maand voorbij sinds ik de eerste Make-upless Monday postte. Wat gaat de tijd toch snel, maar de belangrijkste vraag is... is er vooruitgang in mijn huid en wat heb ik tot nu toe geleerd?


Week 5


Week 1

Misschien zie je het niet goed op de foto's, maar mijn huid is duidelijk rustiger geworden. De bultjes op mijn voorhoofd zijn weg en mijn huid straalt veel meer! De acne is nog niet weg, maar ik heb zeker minder puistjes. Het is alsof mijn acne is gezakt naar de onderkant van mijn gezicht, haha. Het bovenste gedeelte van mijn gezicht is egaal, daaronder... not so much. Ik had behoorlijke acne in het midden van mijn wangen, heel apart.

Wat ik heb geleerd?


Investeren
Als je geen goede huid hebt moet je meer investeren. Klinkt logisch toch? Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat ik best wel wat minder prijzige producten kon gebruiken om mijn huid te verzorgen. WRONG! Duur is niet altijd beter, maar sommige producten zijn de centjes zeker waard.
De Clarisonic bijvoorbeeld. Ik ga er nog een uitgebreide review over maken, dus ik zal er niet te veel op ingaan, maar dit is zeker een product die het waard is.

Schoon makenEen gecombineerde huid met puistjes wordt vaak verkeerd begrepen. Vaak is deze wat vettig en op sommige plekken juist weer droog. Veel mensen denken dat je veel moet schoon maken, scrubs, gels smeerseltjes moet gebruiken die tegen acne werken. WRONG! Ik heb echt gemerkt dat je huid daar juist erger van wordt. De meeste producten tegen acne zijn te agressief en maken je huid nog onrustiger. Wees lief voor je huidje en verzorg het met milde producten

Minder is beter
Keep it simpel! Ik raad het aan om niet te veel verschillende producten te gebruiken. Op het moment gebruik ik er maar drie. Miccelair Reinigingswater van Ganier gebruik ik om mijn make-up eraf te halen. Hier zit bijvoorbeeld geen parfum in en is echt zacht voor mijn huid. Het irriteert niet, schuimt niet en verwijderd wel mijn make-up. Daarna gebruik ik de Refreshing Gel Cleanser samen met de Clarisonic. Deze reinigd mijn huid echt diep! Vervolgens gebruik ik de Clarins Hydra-Matte Lotion als dag en nachtcrème. Het maakt mijn huidje heerlijk zacht en gevoed, maar niet glimmend. Perfect.

Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes die ik heb gekregen met tips en woorden die mij echt hoop en steun geven. Thank you!

Liefs, Trista 
You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.