Make-upless Tuesday #3.

/
4 Comments

Hier is weer een make-upless Monday, ik bedoel... een Make-upless Tuesday, hihi. Beter laat dan nooit zeg ik altijd maar! Misschien wilde ik onbewust deze post gewoon niet online zetten. Deze week was mijn huid namelijk echt dra-ma-tisch! Mijn T-zone is gelukkig nog zuiver, maar mijn kin en wangen... gutte, gut. Dat is een heel ander verhaal.

Ik heb wel vaker gehoord dar de Clarisonic er voor zorgt dat alle onzuiverheden onder de huid naar boven haalt. En dat is echt zo! Ik heb echt het gevoel dat alles als het ware naar boven wordt gedrild, heel apart.


Deze week was ik ook weer begonnen met de vitamine A crème die ik van de dokter heb gekregen. De eerste dag leek mijn huid echt enorm te zijn opgeknapt. Op 5 december zei mijn zus, die me ongeveer een maand niet had gezien, dat mijn huid er duidelijk beter uit zag. De derde dag was mijn huid enorm uitgedroogd door de crème en hingen de vellen erbij. Ik ben niet tevreden over die crème, ik heb het gevoel dat mijn huid juist een hele hydraterende en voedende crème nodig heeft. Die ga ik dus niet meer gebruiken, misschien alleen op de puistjes zelf als een soort 'spot treatment'. Arme huidje weer helemaal van streek. We zijn er dus nog lang niet....

Heb jij ervaring met Vitamine A crème? Hoe werkte dat bij jou?You may also like

4 opmerkingen :

 1. Ik zou die vitamine a crème wel blijven gebruiken maar dan in combinatie met een hydraterende maar niet vette crème. (de vit. a crème eerst aanbrengen en als die ingewerkt is de hydraterende crème). Een goed serum kan ook in de plaats. Als je even doorzet en die iets drogere huid even aanvaard kan het de oplossing zijn om er vanaf te raken of toch minder acne te hebben. Dat is mijn ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb ook een vitamine a creme in dunne gel vorm op recept van de dermatoloog, maar bij mij werd het eerst erger voordat het beter werd. moet wel zeggen dat 'ie erg uitdroogt maar heb zelf wel echt een gemengde tot vettere huid..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het delen van jouw ervaring!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, bij mij word het gewoon toch niet beter. En het word zo ontzettend droog... dat ik allemaal korstjes krijg en make-up er ook niet meer uit ziet... :(

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.