Makep-upless Monday #2.

/
0 Comments

Gek hoe snel een week voorbij gaat zeg... Het is alweer tijd voor de tweede Make-upless Monday. De Clarisonic gebruik ik nu twee weken iedere dag en ik zie zeker weten verschil. Vooral op mijn T-zone, mijn voorhoofd, neus, kin en het gedeelte onder mijn ogen. Daar heb ik geen acne meer! Ook zijn de mee-eters daar nu veel minder. En het midden van mijn voorhoofd heeft geen reliëf meer, haha. Die is gewoon glad!  Het gekke is, is dat de zijkanten van mijn gezicht nog wel vol zit met acne. Het zijn gelukkig vooral kleine onzuiverheden of korstjes. Mijn huid voelt gladder en zachter aan. Daarbij zit mijn make-up ook mooier op de huid, vooral bij mijn neus, geen bobbeltjes meer!
Week 1


Week 2

Zie je het verschil? Natuurlijk is er op de foto's iets ander licht, maar mijn huid straalt veel meer op foto twee! Vooral bij mijn T-zone. Heb ik al het gewenste resultaat? Dat zeker niet. Nog verre van, maar ik ben blij met elk stapje dichter bij een egale huid. 

xoxo, Trista


You may also like

Geen opmerkingen :

Mogelijk gemaakt door Blogger.