Chaos en Regen - Vlog Friday #24.

/
4 Comments

Woensdag 7 januari 2015 - Deze dag was nogal chaotisch en druk. Fietsen in de stromende regen, van alles regelen en onverwachts op de kids passen. De kunst is dan om niet te gaan stressen, te gaan zeuren en om er gewoon een leuke dag van te maken. Ik houd wel van een uitdaging op zo'n moment. Mijn zus wilde graag boerenkool met worst eten, dit had ik echter nog nooit gemaakt... Ik houd zelf namelijk helemaal niet zo van Hollandse pot... Doe mij maar lekker Thais, Italiaans of Mexicaans, haha. Gelukkig was het goed gelukt! Al met al was de dag toch nog geslaagd.
You may also like

4 opmerkingen :

 1. Jessica / sneeuwkipje23 januari 2015 om 12:09

  Leuke vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw je make-up zag er ondanks de regen toch nog goed uit! Bij mij is het dan vaak helemaal uitgelopen haha! Ik heb trouwens ook dat als ik 's ochtends vroeg ontbeten heb dat ik dan later op de ochtend weer zin in wat heb, juist ook omdat ik 's ochtends vroeg niet zoveel kan eten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt :) haha. Ja echt hea!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.