De winterjas Politie - Vlog Friday #25.

/
5 Comments

Het was een dag vol verassingen. Met de ene verrassing ben je alleen blijer dan met de andere... Mijn moeder belde mij op om te vertellen dat ze een nieuwe winterjas had gekocht die haar net wat te klein was. BOOO voor haar, YEAY for me. De andere verassing was dat ik in aanmerking met de politie kwam... benieuwd hoe dat is afgelopen? Bekijk dan snel de onderstaande vlog...You may also like

5 opmerkingen :

 1. Ik houd ook zóveel van bananen! (Tot op het punt dat ik gisteren in één keer 5,5 kilo kocht, hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha :D Pas wel op voor verstoppingen :P! Als je snapt wat ik bedoel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey volgens mij zag ik jou in de zara in amterdam gister (2 maart) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen was ik gewoon op het werk in Oldenzaal, haha. Heb ik een dubbelganger?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou kunnen hahah, maar dan is het maar goed dat ik niet op haar ben afgestapt haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.