It may be WINTER outside - But in my heart it's SPRING

/
1 Comments

Volgens mij is het helemaal niet zo koud voor de tijd van het jaar... Maar ik moet zeggen dat het wel koud voelt! Of niet dames? Nu ik dit schrijf lig in lekker warm in mijn bedje en hoor ik buiten de wind gillen alsof het stormt. Hoewel ik niet zo houd van het winterweer, ben ik wel gek op winterkleding! Dikke truien, veel laagjes, sjaals en leuke jassen. Van mijn lieve mama kreeg ik 2 ontzettend leuke haarbanden die je oren beschermen tegen de vrieskou. Fashionable and functional. I'm loving it! 
GREY
Als allereerst deze grijze variant. Dit jaar ben ik helemaal gek van grijstinten geworden. Stom eigenlijk want grijs (vooral lichtgrijs) is een koele kleur en staat mij eigenlijk niet zo goed. Maar ach, soms ben ik gewoon koppig en draag ik gewoon wat ik leuk vind, haha.
GREEN
Deze donkergroene kleur staat mij bijvoorbeeld veel beter. Natuurlijk kon ik het weer niet laten om er een bijpassende make-up look bij te maken. Heerlijk om weer wat opvallendere make-up looks te dragen. I missed it!

De haarbanden komen van de HEMA en kosten €9,99 per stuk. Ik moet zeggen dat ze wel wat aan de krappe kant zitten, maar misschien ligt dit aan mijn grote hoofd, haha.

Liefs, Trista


You may also like

1 opmerking :

  1. Oh, echt? haha, nou meningen kunnen verschillen :) Bedankt :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.